Cele mai citite
 


Covasna: Ambulanţă avariată într-un accident
miercuri, 25 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O maşină a Serviciului de Ambulanţă Covasna, care transporta spre casă un pacient externat de la un spital din Bucureşti, a fost avariată marţi în urma unui accident petrecut în municipiul Sfântu Gheorghe.
Şeful Ambulanţei Covasna, dr. Tiberiu Poştoacă, a declarat pentru AGERPRES că autospeciala s-a răsturnat în urma impactului cu o altă maşină care a lovit-o din spate.
'Noroc că pacientul a fost asigurat cu centurile de siguranţă pentru că altfel zbura', a spus Tiberiu Poştoacă, potrivit căruia ambulanţa avea girofarul şi sirenele pornite, semn că se afla în misiune.
El a adăugat că incidentul pune în dificultate Serviciul de Ambulanţă Covasna care va rămâne cu o maşină de urgenţă în minus.
'Va trebui să scoatem una dintre cele două ambulanţe vechi, pe care le avem de rezervă, ca să o înlocuim pe cea avariată', a spus Tiberiu Poştoacă.
Potrivit acestuia, valoarea unei ambulanţe dotate precum cea accidentată se ridică la 300.000 de lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Ambulanţă, implicată într-un accident cu doi răniţi O ambulanţă care transporta un pacient de la Covasna la Sfântu Gheorghe a fost implicată joi, la amiază, într-un accident soldat cu doi răniţi.
Covasna: Serviciul de Ambulanţă solicită sprijinul medicilor de familie Serviciul de Ambulanţă Covasna se confruntă cu o lipsă acută de medici, iar pentru a putea a asigura liniile de gardă a solicitat sprijinul medicilor de familie, oferindu-se să le plătească orele lucrate.
Peste 500 de persoane au apelat la Serviciul de Ambulanţă în noaptea de Revelion Peste 500 de persoane au apelat în noaptea de Revelion la Serviciul de Ambulanţă, iar dintre acestea peste 350 au fost cazuri de urgenţă de cod roşu şi cod galben, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, dr Alis Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe reabilitează şi extinde reţeaua de hidranţi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe îşi va extinde şi reabilita reţeaua externă de hidranţi pentru stingerea incendiilor, documentaţia tehnico-economică pentru acest proiect fiind aprobată miercuri de Consiliul Judeţean Covasna.
Covasna: Ministrul Sănătăţii a vizitat Serviciul de Ambulanţă Covasna Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, care se află într-o vizită de două zile în judeţul Covasna, a vizitat vineri Serviciul de Ambulanţă Covasna şi Spitalul de Urgenţă din Sfântu Gheorghe.