Cele mai citite
 


Un avion cu 96 de oameni la bord s-a prăbuşit în nord-estul Chinei
miercuri, 25 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un avion de pasageri cu 96 de persoane la bord s-a prăbuşit marţi seara în oraşul Yichun din provincia nord-estică a Chinei Heilongjiang, au anunţat surse guvernamentale şi ale companii aviatice implicate, transmite Xinhua.
Avionul aparţine Henan Airlines şi avea 96 de oameni la bord, a precizat compania aviatică.

Oficiali din Yichun au afirmat că aparatul aerian s-a prăbuşit marţi la ora locală 22.00. Echipele de salvare se grăbesc spre locul accidentului, au relatat aceleaşi surse.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
Companii farmaceutice japoneze testează tratamente personalizate de cancer pe baza datelor genetice Un grup de companii farmaceutice şi tehnologice japoneze dezvoltă un sistem menit să personalizeze tratamentele bolnavilor de cancer, pornind de la informaţia lor genetică, astfel încât să sporească eficienţa acestor tratamente, informează luni ziarul Nikkei, citat de EFE.
Trei companii domină piaţa dezinfectanţilor din România; cota de piaţă cumulată a acestora este de 63%(studiu) Trei companii domină piaţa dezinfectanţilor din România, cu o cotă cumulată de 63% şi o cifră de afaceri de aproape 94 de milioane de lei la finalul anului 2014, conform unui studiu realizat recent de un furnizor de soluţii integrate de afaceri.
Marile companii din UE sporesc investiţiile în inovare, dar sunt în urma concurenţilor la nivel mondial Investiţiile în cercetare şi dezvoltare ale celor mai importante companii din UE au înregistrat o redresare puternică în 2010, cu o creştere de 6,1%, după o scădere de 2,6% în 2009, dar sunt totuşi în urma principalilor concurenţi din SUA şi unele ţări asiatice, relevă tabloul de bord pentru 2011 al...
Nouă companii româneşti exportatoare de produse organice, în misiune economică în Dubai şi Sharjah Nouă companii româneşti exportatoare de produse organice participă, în perioada 8 - 13 mai, la Dubai şi Sharjah, Emiratele Arabe Unite, la o misiune economică organizată de Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA), Centrul Român pentru Promovarea Comerţului şi a Investiţiilor Străine...
Trei companii domină piaţa dezinfectanţilor din România cu o cotă cumulată de 63% Trei companii domină piaţa dezinfectanţilor din România, cu o cotă de piaţă cumulată de 63% şi o cifră de afaceri de aproape 94 de milioane de lei la finalul anului 2014, arată o analiză realizată de ICAP România, furnizor de soluţii integrate de afaceri, remisă, marţi, AGERPRES.