Cele mai citite
 


Achiziţionarea în regim de urgenţă de aparatură pentru Maternitatea Giuleşti, în atenţia CGMB
joi, 26 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) dezbate miercuri, în şedinţă extraordinară, un număr de 36 proiecte de hotărâre, între care şi cel privind rectificarea bugetului propriu al Capitalei, în vederea finanţării achiziţionării în regim de urgenţă de aparatură pentru Maternitatea Giuleşti.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, estima la aproximativ un milion de euro refacerea şi redotarea cu aparatură a secţiei de terapie intensivă a Maternităţii Giuleşti. Cu o zi în urmă, edilul-şef a verificat începerea lucrărilor la secţia menţionată, apreciind că activitatea în cadrul acesteia va fi reluată în aproximativ o lună.
În cadrul aceleiaşi şedinte, directorul general al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Marius Savu, va prezenta o informare cu privire la situaţia actuală a celor 21 de spitale din subordinea municipalităţii.
Majoritatea proiectelor de hotărâre aflate pe ordinea de zi a lucrărilor şedinţei de miercuri se referă la desemnarea reprezentanţilor CGMB în consiliile de administraţie ale spitalelor administrate de Primăria Capitalei, precum şi în cele din centrele şi institutele medicale gestionate de aceeaşi instituţie.
Consilierii municipali vor lua în dezbatere şi proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al Municipiului Bucureşti, în baza OUG nr.63/2010 şi a Legii nr.118/2010.
Acest proiect s-a aflat şi pe ordinea de zi a ultimei şedinţe a CGMB, însă nu nu a putut fi discutat la acea dată din lipsă de cvorum.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sorin Oprescu a verificat începerea lucrărilor la Maternitatea Giuleşti Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a verificat luni, pentru scurt timp, începerea lucrărilor de renovare a salonului de terapie intensivă pentru prematuri de la Maternitatea Giuleşti.
Sorin Oprescu despre asistenţa medicală din Maternitatea Giuleşti Asistenţa în secţiile de neonatologie şi reanimare de la Maternitatea Giuleşti este acoperită de 31 de angajaţi, dintr-un număr de 33 de posturi, a informat, vineri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Primarul general Sorin Oprescu va fi citat în procesul privind maternitatea Giuleşti Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi citat, alături de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi Administraţia Spitalelor Bucureşti în procesul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti, în care au murit şase bebeluşi.
Sprijin american şi de la BM, pentru refacerea secţiei de la Maternitatea Giuleşti Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a întâlnit joi cu reprezentanţi ai Ambasadei SUA la Bucureşti şi cu cei ai Băncii Mondiale, care au propus variante de sprijin pentru Administraţia Spitatelor în procesul de refacere a secţiei afectate de incendiul de la Maternitatea Giuleşti şi pentru...
Sorin Oprescu la Maternitatea Giuleşti: Vinovaţii vor plăti! Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a aflat sâmbătă la Maternitatea Giuleşti, unde a anunţat că luni dimineaţă încep reparaţiile la această unitate spitalicească.
Maternitatea Giuleşti, pregătită să-şi reia activitatea Maternitatea Giuleşti se redeschide în cursul zilei de luni, după ce inspectorii de la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti îşi vor da acordul.