Cele mai citite
 


Pompierii care au stins incendiul de la Maternitatea Giuleşti, înaintaţi în grad
joi, 26 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pompierii care au intervenit, săptămâna trecută, în primele momente de la izbucnirea incendiului de la Maternitatea Giuleşti vor fi înaintaţi, miercuri, în gradul profesional următor, în cadrul unei ceremonii la care va participa şi ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga.
Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, Vasile Blaga participă miercuri, începând cu ora 11,30, la ceremonia de avansare în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, a pompierilor care au intervenit, în primele momente, la misiunea de stingere a incendiului izbucnit în incinta Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie 'Prof. dr. Panait Sârbu' Bucureşti.
Festivitatea va avea loc la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Dealu Spirii' al Municipiului Bucureşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vasile Blaga i-a avansat în grad pe pompierii care au intervenit în incendiul de la Maternitatea Giuleşti Pompierii care au intervenit în primele momente la stingerea incendiului de la Secţia de Neonatologie a Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie 'Prof. dr. Panait Sârbu' Bucureşti au fost avansaţi de ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, în gradul profesional următor, înaintea ...
Procesul asistentei de la Maternitatea Giuleşti începe la ora 15.00 Magistraţii Judecătoriei sectorului 6 judecă marţi, începând cu ora 15.00, procesul în care procurorii Parchetului General solicită arestarea asistentei Florentina Cârstea de la Maternitatea Giuleşti, acuzată de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.
Şeful Serviciului Tehnic de la Giuleşti, acuzat de 'zdruncinarea' activităţii medicale (PÎCCJ) Bucureşti, 27 aug /Agerpres/ - Sistemul medical care asigură tratament de specialitate şi protecţie nou-născuţilor de la Maternitatea Giuleşti a fost serios ''zdruncinat'' de modalitatea defectuoasă de îndeplinire a îndatoririlor de serviciu de către Vasile Dima, şeful Serviciului tehnic al Spitalului...
Asistenta Florentina Cârstea de la Maternitate Giuleşti - reţinută pentru 24 de ore Bucureşti, 23 aug /Agerpres/ - Asistenta Florentina Cârstea de la Maternitatea Giuleşti a fost reţinută luni seară, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind acuzată de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă, urmând ca ea să fie...
Procesul incendiului de la Maternitatea Giuleşti începe luni la Judecătoria Sectorului 6 Procesul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti, din 16 august 2010, în urma căruia au murit şase bebeluşi, începe, luni, la Judecătoria Sectorului 6.
Procesul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti, amânat cu trei săptămâni Magistraţii Judecătoriei Sectorului 6 au amânat luni pentru 28 februarie procesul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti, în care au murit şase bebeluşi.