Cele mai citite
 


Libra Bank a lansat serviciul Libra Euro Medical
joi, 26 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Libra Bank a lansat serviciul Libra Euro Medical, o iniţiativă adresată medicilor care doresc accesarea fondurilor europene, se arată într-un comunicat al Libra Bank.
Această ofertă facilitează accesul la fondurile europene pentru microîntreprinderile şi IMM-urile care îşi desfăşoară activitatea în domeniul medical.
Libra Bank este astfel prima bancă din România care înfiinţează un departament special dedicat medicilor ce doresc să acceseze fonduri europene, în cadrul căruia experţi ai băncii oferă atât servicii de consultanţă în întocmirea documentaţiei necesare cât şi suport pe partea de cofinanţare.
Ca noutate, medicii beneficiază acum de sprijin integral în întocmirea dosarului de la momentul aplicării până la finalizarea proiectului, acesta fiind realizat integral de Libra Bank.
Referitor la partea de cofinanţare pentru accesarea fondurilor structurale, Libra Bank acoperă această nevoie prin acordarea de credite pentru activitatea curentă sau credite de investiţii pe maxim 25 de ani pentru asigurarea implementării proiectului. Pentru a creşte accesul potenţialilor beneficiari la fondurile structurale, valoarea maximă a limitei de creditare poate ajunge până la 100 la sută din valoarea cheltuielilor eligibile aferente contribuţiei proprii, respectiv din valoarea finanţării obţinute de la Uniunea Europeană, atât pentru creditul de investiţie cât şi pentru cel de susţinere.
Libra Bank este poziţionată şi recunoscută drept 'Banca Profesiilor Liberale'. Prin cele 24 de sucursale ale sale, Libra Bank răspunde nevoilor financiare a peste 5.000 de IMM-uri şi 9.000 de centre de sănătate, clinici, cabinete medicale, medici, birouri de avocatură şi contabilitate şi alţi specialişti ai profesiilor liberale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Investiţii la Maternitatea Braşov din fonduri europene şi de la bugetul judeţean Reabilitarea corpului nou al Maternităţii Braşov, clădire construită în anul 1987, a fost încheiată în totalitate, joi inaugurându-se recepţia şi saloanele de primiri urgenţe.
Cluj: Investiţie de 32 de milioane de lei, cofinanţată din fonduri europene, pentru modernizarea unui ambulatoriu Ambulatoriul spitalului Clinic Municipal din Cluj-Napoca va fi modernizat cu fonduri europene, în urma unei investiţii de 32 de milioane de lei.
Diana Păun: Atragerea de fonduri europene poate fi pentru sănătate o investiţie în viitorul României Atragerea de fonduri europene poate reprezenta pentru sănătate o investiţie în viitorul României, a declarat consilierul de stat de la Departamentul de Sănătate Publică al Administraţiei Prezidenţiale, Diana Păun.
Primarul Gheorghe Nichita: Am ca principal obiectiv consacrarea Iaşiului drept capitală regională (interviu) Primarul Gheorghe Nichita, aflat la cel de-al treilea mandat de edil al Iaşiului, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că îşi doreşte ca după finalizarea lucrărilor finanţate din fonduri europene, municipiul reşedinţă de judeţ să fie un oraş cu străzi moderne, o capitală culturală la nivel...
Constanţa: Parcare supraetajată, investiţie cu fonduri europene de 4 milioane de euro O parcare supraetajată cu o capacitate de 300 de locuri, construită lângă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu fonduri europene în valoare de circa 4 milioane de euro, a fost inaugurată joi de reprezentanţii administraţiei locale.
Bacău: Spitalul din Comăneşti va fi reabilitat cu fonduri europene spitalul " Ioan Lascăr" din Comăneşti, ameninţat cu desfiinţarea de către autorităţile centrale în primăvara anului 2011, va fi reabilitat şi modernizat ca dotare cu fonduri europene, a declarat, pentru AGERPRES, Viorel Miron, primarul oraşului.