Cele mai citite
 


Un angajat al Spitalului Elias a fost găsit mort în curtea spitalului
joi, 26 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un angajat al Spitalului Elias a fost găsit miercuri dimineaţă mort în incinta unităţii spitaliceşti, informează un comunicat de presă al spitalului remis AGERPRES.
Muncitorul în vârstă de 57 de ani lucra la serviciul tehnico-administrativ al spitalului.
'Din primele cercetări, se pare că este vorba de o sinucidere produsă prin spânzurare în afara orelor de program. Nu există elemente care să sugereze o motivaţie profesională a acestui gest. Cazul a intrat în atenţia Poliţiei şi a Inspectoratului Teritoriul de Muncă', precizează comunicatul de presă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Accident de muncă la o societate care efectuează reparaţii mecanice pentru utilajele miniere Inspectorii de muncă gorjeni efectuează cercetări în cazul unui incident care a avut loc la societatea Grimex din Târgu-Jiu care este furnizor de servicii de reparaţii mecanice pentru utilaje miniere, unde un angajat a suferit leziuni grave la o mână, degetele fiindu-i strivite.
Prahova: Accident de muncă la o societate comercială din Ploieşti Doi muncitori de la o societate comercială din Ploieşti au fost răniţi, luni după-amiază, într-un accident de muncă.
Stresul la locul de muncă, resimţit de peste 50% dintre salariaţii europeni Stresul la locul de muncă este perceput drept un fenomen curent de peste 50% dintre salariaţi, în 31 de ţări europene. Printre cauzele invocate cel mai frecvent se numără reorganizarea sau nesiguranţa locului de muncă, supranormarea muncii, hărţuirea, subliniază Agenţia Europeană pentru Securitate şi...
Mureş: ITM nu a fost anunţat de producerea accidentului de muncă la o balastieră Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Mureş, Andrei Mureşan, a declarat presei, luni, că a deschis o anchetă în cazul accidentului de muncă produs la sfârşitul săptămânii la o balastieră cu punct de lucru la Ideciu de Jos, care nu a fost raportat instituţiei.
IICCMER organizează a treia campanie de investigaţii arheologice în lagărul de muncă de la Periprava Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER) şi Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca (MNIT) organizează, în perioada 25 - 30 iulie, a treia campanie de investigaţii arheologice în lagărul de muncă de la Periprava, comuna C.A. Rosetti,...
Munca îi face insomniaci pe 23 % dintre americani Insomnia afectează 23 % dintre americanii care lucrează, pe femei mai mult decât pe bărbaţi, iar pierderile provocate de aceasta în productivitatea lor costă peste 53 de miliarde de dolari anual, potrivit unui studiu publicat joi.