Cele mai citite
 


Decesul femeii de la Spitalul Judeţean din Satu Mare, cauzat de o insuficienţă pluriorganică
miercuri, 25 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Satu Mare, 25 aug /Agerpres/ - Decesul femeii de 23 de ani, care a născut, duminică, la Spitalul Judeţean Satu Mare, a survenit pe fondul unei insuficienţe pluriorganice, operaţia de cezariană desfăşurându-se corect, potrivit rezultatului necropsiei.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare, în urma necropsiei tinerei mămici, s-a stabilit faptul că 'decesul a survenit pe fondul unei insuficienţe acute pluriorganice, operaţiei cezariene de necesitate şi preeclampsiei'.
În cursul necropsiei nu s-au constatat deficienţe privind oportunitatea sau corectitudinea cezarienei, care, consideră medicii, a fost o intervenţie chirurgicală de necesitate.
'Cauza se află în lucru la Serviciul Investigaţii Criminale Satu Mare, urmând ca după primirea rezultatelor expertizei medico-legale să se propună soluţia legală ce se impune', se precizează în buletinul IPJ.
Totodată, comisia din cadrul Spitalului Judeţean care cercetează decesul femeii a precizat, printr-un comunicat, faptul că în acest caz conduita terapeutică a fost respectată în întregime.
Andreea Blaga, de 23 de ani, însărcinată în 33 de săptămâni, s-a prezentat duminică la spital cu hipertensiune arterială şi a născut prin cezariană un copil de 1,9 kg. Luni, aceasta a făcut stop cardio-respirator şi a decedat. Fetiţa se află internată în spital, starea ei fiind relativ bună.
În acest caz au deschis anchete Consiliul Judeţean, Direcţia de Sănătate Publică şi Spitalul Judeţean. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Anchetă la Spitalul Judeţean, unde o tânără a murit după cezariană Satu Mare, 23 aug /Agerpres/ - O tânără de 23 de ani a decedat în Spitalul Judeţean Satu Mare după o naştere prin cezariană, preşedintele Consiliului Judeţean, Csehi Arpad, dispunând efectuarea unei anchete pentru stabilirea cauzelor tragediei.
Satu Mare: Anchetă la Spitalul Judeţean după moartea unei femei care a născut Conducerea Spitalului Judeţean (SJ) Satu Mare a demarat o anchetă în cazul unei femei de 35 de ani care a decedat după ce a născut, prin cezariană, un copil sănătos.
Satu Mare: Bebeluş abandonat în spital Un bebeluş de doar o zi a fost abandonat în Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) de către mama sa, femeia declarând poliţiştilor că mai are trei copii şi nu are cu ce să-i hrănească.
Comunicat de presă - IPJ Satu Mare În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Postului de Poliţie Beltiug, la data de 09.09.2016 a fost identificată o persoană de sex feminin, în vârstă de 53 ani, din localitatea Răteşti, ca fiind autoarea furtului sumei de 700 lei, faptă comisă la data de 20.08.2016 din locuinţa unei femei...
Satu Mare: O fetiţă de 14 ani a născut la spitalul Carei O fetiţă de 14 ani din Tăşnad a născut la spitalul din Carei, tatăl copilului, un bărbat de 27 de ani, fiind cercetat penal pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră.