Cele mai citite
 


CGMB şi-a desemnat reprezentanţii în spitalele bucureştene
miercuri, 25 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 25 aug /Agerpres/ - Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi-a desemnat miercuri reprezentanţii în 49 de consilii de administraţie din spitalele administrate de Primăria Capitalei şi de Ministerul Sănătăţii.
Pentru fiecare consiliu de administraţie au fost aleşi din rândul consilierilor municipali câte doi membri plini şi doi supleanţi.
Consilierii municipali au votat în unanimitate toate cele 49 de proiecte privind desemnarea reprezentanţilor CGMB în consiliile de administraţie ale spitalelor administrate de Primăria Capitalei, respectiv 21 de spitale aflate în subordinea PMB, iar celelalte administrate de Ministerul Sănătăţii. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Capitalei va prelua spitalele după un audit finaciar Primăria Capitalei nu a preluat încă cele 18 spitale transferate de la Ministerul Sănătăţii, dar când acest lucruse va realiza se va face după efectuarea unui audit financiar şi un management competitiv, a anunţat, miercuri, primarul general Sorin Oprescu. (Sursa: Agerpres)
Primăria Capitalei aşteaptă normele de aplicare pentru a prelua spitalele Primăria Capitalei nu poate prelua, încă, spre administrare cele 18 spitale bucureştene de la Ministerul Sănătăţii (MS), întrucât normele de aplicare a Ordonanţei 162/2008 referitoare la transferul unităţilor spitaliceşti nu au fost definitivate. (Sursa: Agerpres)
UPDATE Colintineanu: Ministerul Sănătăţii a primit confirmarea cu virusul Zika în cazul unei tinere de 27 de ani Ministerul Sănătăţii a primit luni confirmarea infectării cu virusul Zika în cazul unei tinere de 27 de ani care s-a întors recent din Martinica, a anunţat purtătorul de cuvânt al MS, Laurenţiu Colintineanu.
Ecopolis:Ministerul Mediului şi Primăria Capitalei trebuie să colaboreze pentru rezolvarea problemei poluării din Bucureşti Ultimul studiu independent realizat de Asociaţia Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis pe tema calităţii aerului a arătat, la toate staţiile de monitorizare din Bucureşti, depăşiri substanţiale ale normelor prevăzute de Comisia Europeană şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii pentru substanţele poluante...
CGMB a aprobat înfiinţarea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Sursa: Agerpres Bucureşti - Primăria Capitalei va avea o nouă structură de lucru - Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale -, care se va ocupa de administrarea celor 18 spitale transferate la municipalitate din cadrul Ministerului Sănătăţii, conform unei hotărâri aprobate marţi de consilierii...
Primăria Capitalei: Numărul corturilor medicale anticaniculă a fost suplimentat Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) anunţă suplimentarea numărului corturilor medicale anticaniculă, ca urmare a menţinerii temperaturilor ridicate, fiind amenajate un număr de 24 de astfel de spaţii în Capitală, dotate cu aer condiţionat, apă, personal medical şi aparatură de specialitate.