Cele mai citite
 


Starea a cinci bebeluşi din cei şase aduşi de la Maternitatea Giuleşti este stabilă
joi, 26 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 26 aug /Agerpres/ - Starea generală a cinci dintre nou-născuţii prematuri se menţine stabilă, la zece zile de la accidentul colectiv produs la Maternitatea Giuleşti, informează un comunicat de presă al Spitalului 'Grigore Alexandrescu' remis joi AGERPRES.
'Evoluţia leziunilor locale este favorabilă, corespunzătoare gradelor diferite de afectare. Nou-născuţii prezentând grade diferite de prematuritate primesc îngrijiri complexe, interdisciplinare, în Unitatea de Terapie Intensivă Neo-Natală', susţin reprezentanţii Spitalului 'Grigore Alexandrescu'.
Nou-născutul cu afectare pulmonară asociată este în continuare dependent de ventilaţia mecanică şi se află în stare critică, sub tratament complex, interdisciplinar.
Monitorizarea parametrilor clinici, biochimici şi hematologici continuă şi, de asemenea, terapia nutriţională şi de recuperare a prematurităţii, precizează sursa citată.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Starea bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti este staţionară Bucureşti, 29 aug /Agerpres/ - Starea nou-născuţilor prematuri aflaţi în îngrijire complexă, interdisciplinară, în Unitatea de Terapie Intensivă Nou-Născuţi a Spitalului 'Grigore Alexandrescu' se menţine staţionară, la 13 zile de la tragedia produsă la Maternitatea Giuleşti.
Starea bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti este nemodificată Bucureşti, 31 aug /Agerpres/ - Starea nou-născuţilor prematuri afectaţi de arsuri în urma tragediei produse în urma cu 15 zile la Maternitatea Giuleşti este nemodificată faţă de ziua precedentă, informează un comunicat de presă al Spitalului 'Grigore Alexandrescu' remis marţi AGERPRES.
Asistenta Florentina Cârstea de la Maternitatea Giuleşti - urmărită penal Bucureşti, 23 aug /Agerpres/ - Asistenta Florentina Cârstea care trebuia să aibă grijă de nou-născuţii din Secţia de terapie intensivă a Maternităţii Giuleşti, săptămâna trecută, în timpul tragediei în care au murit cinci bebeluşi, a fost pusă sub urmărire penală pentru ucidere din culpă şi vătămare...
Bebeluşii cu leziuni termice internaţi la Spitalul 'Grigore Alexandrescu', sub tratament interdisciplinar complex Nou-născuţii prematuri afectaţi de leziuni termice în urmă cu 22 de zile, în accidentul petrecut la Maternitatea Giuleşti, se află în continuare în tratament interdisciplinar complex în cadrul Unităţii de Terapie Intensivă Nou-născuţi a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii ''Grigore Alexandrescu''...
Starea celor şase bebeluşi internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, staţionară Starea celor şase nou-născuţi prematur, care au fost afectaţi de arsuri şi leziuni inhalatorii în accidentul colectiv petrecut la maternitatea Giuleşti, este staţionară.
Tragedia de la Maternitatea Giuleşti: Bebeluşul intubat rămâne în stare critică Nou-născutul cu ventilaţie asistată rămâne în stare critică, parametrii vitali , hematologici şi biochimici fiind monitorizaţi, informează un comunicat de presă al Spitalului 'Grigore Alexandrescu' remis luni AGERPRES.