Cele mai citite
 


CJ Vâlcea şi-a desemnat reprezentanţii în CA ale celor patru spitale preluate
vineri, 27 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Vâlcea şi-a desemnat, joi, în şedinţă ordinară, prin vot secret, reprezentanţii în consiliile de administraţie ale celor patru spitale preluate de administraţie.
PSD va avea patru membri în cele patru consilii, PDL 3 membri, iar PNL 1 membru.
La Spitalul Judeţean de Urgenţă, PSD l-a desemnat pe economistul Constantin Rădulescu, fost director al CJAS în perioada guvernării alianţei PDL - PSD, iar democrat-liberalii pe Dan Fiera.
Aceeaşi formulă politică se regăseşte şi la Spitalul de Obstetrică - Ginecologie din Râmnicu Vâlcea şi la Spitalul de Psihiatrie din Drăgoeşti, unde PSD şi PDL au câte un reprezentant.
La Spitalul de Pneumoftiziologie din Mihăeşti în Consiliul de Administraţie se află un reprezentant PSD şi un liberal, în persoana medicului Gheorghe Folea.
Cele patru spitale au fost preluate de Consiliul Judeţean cu întârziere, deoarece preşedintele CJ, Ion Câlea, a solicitat Ministerului Sănătăţii un acord scris prin care datoriile SJU şi Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie vor fi achitate până la data de 30 iunie 2010.
La nivelul Consiliului Judeţean Vâlcea, unde cele trei partide au număr egal de consilieri, funcţionează un protocol de colaborare între PDL şi PSD. AGERPRES/()
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: CJ a aprobat preluarea a patru spitale din judeţ Râmnicu Vâlcea, 30 iun /Agerpres/ - Consiliul Judeţean Vâlcea a aprobat, în şedinţa de miercuri, cu unanimitate de voturi, preluarea a patru unităţi sanitare: Spitalul Judeţean de Urgenţă, Spitalul de Obstetrică - Ginecologie, Spitalul de Pneumoftiziologie Mihăeşti şi Spitalul de Psihiatrie Drăgoeşti...
Vâlcea: Spitalul de Urgenţă şi Maternitatea au fost preluate de către CJ Vâlcea Protocolul de preluare de către Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea a Spitalului de Urgenţă şi a Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie din Râmnic a fost semnat, vineri, de preşedintele CJ, Ion Câlea şi de şeful Direcţiei de Sănătate Publică, Luminiţa Apostolescu, în prezenţa ministrului secretar de stat...
Vâlcea: Spitalul de Obstetrică-Ginecologie a devenit secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, 11 mar /Agerpres/ - Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Râmnicu Vâlcea a devenit secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă printr-o hotărâre luată vineri, în şedinţă extraordinară de Consiliul Judeţean (CJ).
Preşedintele CJ Vâlcea: Spitalul Judeţean de Urgenţă va avea un compartiment de reumatologie Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea va avea un compartiment de reumatologie, solicitarea în acest sens a Consiliului Judeţean primind aprobarea din partea Ministerului Sănătăţii, a declarat luni pentru AGERPRES preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea.
CJ Vâlcea a aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli pentru unităţile sanitare din subordine Consiliul Judeţean Vâlcea a aprobat vineri, în şedinţă ordinară, bugetele de venituri şi cheltuieli până la sfârşitul anului pentru cele patru unităţi sanitare preluate de la 1 august.
Vâlcea: Demersuri iniţiate de Consiliul Judeţan pentru înfiinţarea secţiei de reumatologie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea a înaintat Ministerului Sănătăţii o cerere prin care se solicită înfiinţarea unei secţii de reumatologie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, a declarat, luni, pentru AGERPRES preşedintele instituţiei, Ion Cîlea.