Cele mai citite
 


Donaţie pentru Spitalul de Urgenţe Iaşi, de la un fost pacient
vineri, 27 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 80 de tone de mobilier, aparatură medicală, medicamente, haine şi jucării au fost trimise, sub formă de donaţii, pe adresa Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi de către un fost pacient.
Vladimir Poroch, managerul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, susţine că un român stabilit în Germania a fost impresionat, în perioada spitalizării la Clinica de Ortopedie, de starea deplorabilă în care se află unitatea medicală.
Ajuns în Germania, fostul pacient a apelat la sprijinul unei fundaţii caritabile, ajutor care s-a concretizat în 80 de tone de mobilier, aparatură medicală, medicamente, haine şi jucării.
Managerul Spitalului de Urgenţe susţine că în acest fel pacientul a vrut să-şi arate mulţumirea pentru tratamentul primit din partea specialiştilor ieşeni, care îşi desfăşoară activitatea în condiţii dificile.
Acţiunea umanitară se desfăşoară în acelaşi timp în care coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul aceluiaşi spital, medicul Tudor Ciuhodaru a inaugurat o cutie a milei sub sloganul 'dă din suflet azi un leu ca să ai spitalul tău!'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: UPU, blocat din cauza numărului mare de traumatisme Iaşi, 27 nov/Agerpres/ - Specialiştii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită Ministerului Sănătăţii emiterea unei dispoziţii care să le ofere posibilitatea să îşi desfăşoare activitatea medicală în noul imobil construit în curtea...
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: Număr mare de pacienţi la UPU Peste 190 de persoane au ajuns, în ultima gardă, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, numărul acestora fiind cu 30-40 % mai mult faţă de perioadele anterioare, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul spitalului...
Iaşi: Deputatul?Tudor Ciuhodaru cere anularea autorizaţiilor de funcţionare ale magazinelor de vise Iaşi, 31 oct /Agerpres/ - Şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, deputatul?Tudor Ciuhodaru, solicită anularea autorizaţiilor de funcţionare ale 'magazinelor de vise' existente în municipiul reşedinţă de judeţ.
Deputatul Ciuhodaru: Susţin includerea Spitalului de Urgenţe în mapa şedinţei de Guvern de la Iaşi Deputatul Tudor Ciuhodaru, membru al Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaţilor, susţine includerea printre priorităţile agendei guvernamentale din 17 martie adoptarea unei Hotărâri de Guvern care să asigure finalizarea cât mai rapidă a Spitalului Clinic de Urgenţe din Copou pentru ca pacienţii aflaţi...
Iaşi: Spitalul Clinic de Urgenţe Sf Ioan, chemat în instanţă de Tudor Ciuhodaru Medicul deputat Tudor Ciuhodaru a dat în judecată conducerea Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, la câteva săptămâni după ce a primit un avertisment din partea acesteia că a jignit un medic de la SMURD.