Cele mai citite
 


Mehedinţi: Donaţii daneze pentru infrastructura spitalicească
vineri, 27 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mai multe spitale din judeţul Mehedinţi vor primi ca donaţie aparatură medicală şi materiale sanitare de aproape un milion de euro din partea Fundaţiei daneze 'Copii din România'.
Prefectul judeţului Mehedinţi, Ion Mîţu, care a efectuat o vizită în Danemarca, în perioada 23 - 26 august, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că acest ajutor venit din partea danezilor are drept scop dezvoltarea infrastructurii unităţilor spitaliceşti din oraşele Drobeta-Turnu Severin, Orşova, Vânju Mare, Strehaia şi Baia de Aramă, unde aparatura medicală, în mare parte, este învechită şi fără randament în tratarea diferitelor afecţiuni.
Potrivit prefectului aparatura medicală şi materialele sanitare vor ajunge în Mehedinţi la începutul lunii septembrie.
Cu prilejul vizitei efectuate în Danemarca, prefectul spune că a identificat şi investitori 'interesaţi să cofinanţeze unele proiecte din domeniul medical', care ar urma să fie promovate de entităţile spitaliceşti din judeţul Mehedinţi în cadrul unor programe transfrontaliere.
Prefectul judeţului Mehedinţi, Ion Mîţu, s-a aflat în perioada 23 - 26 august într-o vizită în Danemarca, ocazie cu care s-a întâlnit cu administratorii unor spitale, unităţi de învăţământ şi instituţii de asistenţă socială.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Donaţii de mobilier şi echipamente medicale pentru Spitalul orăşenesc Orşova spitalul orăşenesc Orşova a primit miercuri o donaţie de sute de mii de euro din partea Asociaţiei umanitare româno-daneze "Marie Margarete" şi a Clubului Rotary.
Mehedinţi: Lucrări de reabilitare a spitalului din Orşova cu bani din Danemarca Secţia de neonatologie şi cantina Spitalului orăşenesc Orşova au fost reabilitate cu bani primiţi prin donaţie de la Fundaţia 'Copii din România' din Danemarca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Constantin Brăgaru.
Mehedinţi: Peste 6,3 milioane lei pentru decontarea serviciilor spitaliceşti Casa Asigurărilor de Sănătate (CAS) Mehedinţi a alocat, în această săptămână, unităţilor spitaliceşti din Drobeta Turnu Severin, Orşova, Vânju Mare, Baia de Aramă şi Strehaia suma de 6.359.351 lei, a declarat joi, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei Radu Barbu.
Mehedinţi: Spitalele vor fi preluate după achitarea datoriilor Unităţile spitaliceşti din oraşele Drobeta Turnu Severin, Orşova, Strehaia, Vânju Mare şi Baia de Aramă vor putea fi transferate începând cu 1 iulie către administraţiile locale şi judeţene, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Aurelian Borugă.
Mehedinţi: Lucrări de reabilitare a spitalului din Orşova cu bani din Danemarca Secţia de neonatologie şi cantina Spitalului orăşenesc Orşova au fost reabilitate cu bani primiţi prin donaţie de la Fundaţia 'Copii din România' din Danemarca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Constantin Brăgaru. Potrivit sursei citate, valoarea lucrărilor de modernizare...
Mehedinţi: Arieratele spitalelor depăşesc 14 milioane de lei Datoriile spitalelor din judeţ către furnizorii de medicamente, materiale sanitare şi servicii, neachitate până la 31 martie 2010, se ridică la 14.167.795 de lei, a declarat luni, pentru AGERPRES, reprezentantul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi, Radu Barbu.