Cele mai citite
 


Sprijin de la MS, pentru bolnavii oncologici din Bihor
vineri, 27 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea va beneficia de un sprijin financiar de 200.000 de lei din partea Ministerului Sănătăţii destinat bolnavilor oncologici, a anunţat, joi, Biroul de presă al MS, prin intermediul unui comunicat transmis AGERPRES.
Potrivit comunicatului, suma va fi folosită pentru achiziţionarea unei piese (set de calculator) pentru echipamentul de radioterapie Theratron Elite 100 aflat în dotarea spitalului.
Înlocuirea piesei este absolut necesară pentru efectuarea tratamentului radioterapeutic al pacienţilor oncologici. Efectuarea reparaţiilor permite reluarea fluxului normal de tratament, când zilnic sunt efectuate în jur de 240 de proceduri pe 80 de pacienţi în cadrul spitalului, se mai precizează în comunicat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Secţia de radioterapie a viitorului Centru Oncologic, contractată Conducerea Spitalului Municipal 'Dr. Gavril Curteanu' din Oradea va semna miercuri contractul privind realizarea Secţiei de radioterapie a Centrului Oncologic şi achiziţionarea acceleratorului liniar de particule pentru terapie cu energii înalte, a anunţat marţi Primăria Oradea.
Bihor: Firmele orădene fac donaţii Centrului oncologic Firmele orădene continuă să facă donaţii Centrului Oncologic din Spitalul Clinic Municipal Oradea, inaugurat în decembrie 2012, din fonduri ale Ministerului Sănătăţii şi ale Consiliului Local.
Bihor: Lucrări de reabilitare în spitalele orădene, anunţate de autorităţi Oradea, 27 oct /Agerpres/ - Reprezentanţii Primăriei Oradea şi ai Consiliului Judeţean Bihor au anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă comună, o serie de măsuri pentru reabilitarea şi modernizarea spitalelor orădene, inclusiv a celui mai mare spital judeţean, preluat recent de primărie de la CJ...
Bihor: Investiţii ale MS la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, inaugurate de ministrul Ritli Ministrul Sănătăţii, dr. Ritli Ladislau şi fostul ministru Cseke Attila, au participat sâmbătă, la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, la darea în folosinţă a bazinelor interioare de hidrokinetoterapie adulţi, care au fost reparate capital în urma unei investiţii realizate în anul 2011...
Bihor: Ministerul Sănătăţii finanţează aparatură pentru Centrul oncologic din Oradea Oradea, 20 sep /Agerpres/ - Centrul oncologic din Oradea va primi o finanţare din partea Ministerului Sănătăţii pentru achiziţionarea unui accelerator liniar de particule pentru energii înalte, se arată într-un comunicat al ministerului.
Bihor: Screening naţional pentru cancerul de col uterin, program al Ministerului Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau a anunţat, sâmbătă, la Oradea, că în domeniul asistenţei medicale preventive, pentru prima dată în sistemul sanitar s-a făcut primul pas pentru un screening naţional pentru depistarea cancerului de col uterin.