Cele mai citite
 


Iaşi: Doi bătrâni aduşi la spital cu arsuri solare
joi, 26 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Iaşi, 26 aug /Agerpres/ - Un bărbat în vârstă de 88 de ani, din localitatea Probota, şi soţia sa au fost aduşi, joi, la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi, după ce au suferit arsuri solare.
Coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, dr. Tudor Ciuhodaru, susţine că octogenarul a suferit arsuri grave după ce în cursul după-amiezii a dormit mai bine de două ore la soare, în curte, ignorând astfel avertismentele specialiştilor.
În urma expunerii la soare, bătrânul s-a ales cu arsuri la nivelul feţei, mâinilor şi toracelui, motiv pentru care a fost dus în sala de operaţii a Clinicii de Chirurgie Plastică şi Reparatorie.
'Pacientul, de 88 de ani, a ajuns în stare gravă, cu arsuri solare la nivelul feţei, toracelui şi membrelor. A fost preluat rapid în UPU şi, după stabilizare, a fost dus imediat în sala de operaţie. Prognosticul este extrem de rezervat din cauza localizării şi gradelor arsurilor', a explicat dr. Ciuhodaru.
La acelaşi spital a ajuns şi soţia bătrânului, tot din cauza arsurilor solare, însă, după ce a primit îngrijiri medicale, a refuzat internarea.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: În stare gravă din cauza şamponului O femeie în vârstă de 68 de ani a fost adusă în stare gravă la?Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, la scurt timp?după ce a utilizat un şampon.
Iaşi: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă din cauza hipotermiei Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi încearcă de mai bine de cinci ore să salveze viaţa unui bărbat adus în stare de şoc hipotermic.
Iaşi: Un bucureştean a degerat în drum spre Ierbiceni Un bucureştean a ajuns, luni dimineaţa, în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a suferit degerături grave şi a îngheţat în drum spre localitatea Ierbiceni.
Iaşi: Tentativă de suicid la 89 de ani, din cauza diminuării pensiilor Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi au constatat cu surprindere că două femei în vârstă au decis să îşi pună capăt zilelor de teamă că vor muri de foame.
Iaşi: Şi-a făcut viaţa scrum din cauza unei ţigări Un bărbat din oraşul Târgu Frumos a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după ce a adormit cu ţigara aprinsă.