Cele mai citite
 


Dr. Eric Pearl şi-a prezentat tehnica 'Vindecării Reconective şi a Reconectării'
sâmbătă, 28 august 2010   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Dr. Eric Pearl, vindecător de renume internaţional şi autor al bestseller-ului 'Reconectarea - Vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine' se află în România, în perioada 25-30 august pentru două conferinţe pe tema 'Vindecării Reconective şi a Reconectării'.
La prima conferinţă de presă, care a avut loc joi, la hotel Pullman din Bucureşti, dr. Eric Pearl a prezentat, în faţa unei săli pline, forma sa de vindecare - vindecarea reconectivă - o formă nemaîntâlnită până în prezent.
'Reconectarea este procesul generic de reconectare la univers, care creează condiţiile evoluţiei personale, dar permite şi vindecării să aibă loc. Aceste vindecări şi frecvenţe de evoluţie aparţin unei benzi de frecvenţe noi, introduse prin intermediul unui spectru de lumină şi informaţie', a spus Eric Pearl, în prezentare tehnicii sale.
Ca doctor, Eric Pearl a avut un cabinet de chiropractică de mare succes timp de 12 ani, până într-o zi când pacienţii au început să îi spună că simt că îi atinge cu mâinile, deşi acest lucru nu se întâmpla. Curând, pacienţii au vorbit despre vindecări miraculoase prin tehnica sa, de boli cum ar fi cancerul, epilepsia, sindromul oboselii cronice, scleroza multiplă, artrita reumatoidă şi osteoartrita, malformaţii congenitale, pareza spastică şi alte afecţiuni grave.
Doctorul şi echipa sa - The Reconnection - au predat, până în prezent, acest nou nivel de vindecare la peste 60.000 de oameni din peste 60 de ţări.
Cea de-a doua prelegere a doctorului Eric Pearl va avea loc sâmbătă, 28 august, la Constanţa, la Casa de Cultură a Sindicatelor.
Echipa The Reconnection va reveni în România pe 22 octombrie, pentru o serie de cursuri pe care le va preda copiilor şi tinerilor.
Cursanţii vor fi învăţaţi să utilizeze în viaţa de zi cu zi frecvenţele vindecării reconective. Prin jocuri şi activităţi aceştia vor fi învăţaţi cum să simtă şi să găsească frecvenţele vindecării reconective, şi, de asemenea, să folosească această energie pentru vindecarea familiei şi prietenilor sau a animalelor de companie. De asemenea, ei vor putea să vindece la distanţă sau să folosească această energie pentru a se vindeca singuri.
Recunoscut internaţional ca vindecător, Pearl a apărut în emisiunile The Other Side, The Leeza Show, Sally Jessy Raphael, EXTRA!, Art Bell, America's Health Network, FOX TV (cu doctorii Andrew Weil şi Dean Ornish) şi în emisiuni televizate din lumea întreaga. El a apărut, de asemenea, în faţa unei săli pline la Madison Square Garden din New York, iar seminariile sale au fost evidenţiate în diverse publicaţii, inclusiv în New York Times şi Los Angeles Magazine.
Cartea 'Reconectarea - Vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine' este un bestseller care a ajuns să fie tradus în peste 36 de limbi, inclusiv limba română.
Volumul îi conduce pe cititori de-a lungul călătoriei lui Eric Pearl, de la descoperirea capacităţii de a facilita vindecări, până la binemeritata sa reputaţie prin care acest proces de vindecare este prezentat lumii.
Volumul este apărut la editura 'For You' şi poate fi achiziţionat la preţul de 16 lei.
Notare
Comentarii
de loredana
Eu am scleroza multipla. Cum pot face sa iau legatura cu acest domn?

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bolile autoimune pot fi efectul secundar al unui sistem imunitar foarte puternic Procesul de evoluţie poate fi răspunzător pentru majoritatea bolilor autoimune, aşa cum este lupusul, scleroza multiplă sau artrita reumatoidă, conform unui nou studiu care ajunge la concluzia că oamenii care suferă de astfel de afecţiuni au sisteme imunitare foarte puternice, capabile să lupte împotriva...
Tinerii cu scleroză multiplă şi boli rare nu mai au medicamente 'Bolnavii cu scleroză multiplă nu au primit medicamente în luna aprilie', a declarat, joi, pentru AGERPRES, vicepreşedintele Societăţii de Scleroză Multiplă din România, Dragoş Zaharia, în cadrul unei mese rotunde cu tema 'Scleroza multiplă şi boli rare', manifestare la care au participat doar reprezentantul...
Peste 8.000 de persoane suferă în prezent de scleroză multiplă în România Numărul persoanelor care suferă de scleroză multiplă în România este estimat la aproximativ 8.000, din care aproape jumătate sunt tratate, a declarat joi într-o conferinţă de presă conf. dr. Cristina Panea, şefa Departamentului de neurologie a Spitalului Elias.
APAA: România - pe ultimele locuri din UE la tratamente de ultimă generaţie pentru pacienţii cu scleroză multiplă România ocupă locul 29 din 33 de ţări europene în ceea ce priveşte accesul la terapii de ultimă generaţie a pacienţilor cu scleroză multiplă, potrivit ultimelor date ale Platformei Europene de Scleroză Multiplă.
Bolile reumatice cronice afectează din ce în ce mai multe persoane Afecţiunile cronice precum artrita reumatoidă şi durerile lombare sunt responsabile pentru faptul că mii de persoane nu-şi pot menţine locul de muncă, atât în România, cât şi în lume, iar numărul acestora este în creştere, a subliniat prof. dr. Cătălin Codreanu, de la Institutul de Reumatologie "Dr....
Prof. dr. Ovidiu Băjenaru: Scleroza în plăci, o problemă de sănătate publică Prof. dr. Ovidiu Băjenaru, preşedintele Societăţii de Neurologie din România, a reliefat miercuri, cu prilejul marcării Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Scleroză Multiplă (în plăci), că afecţiunea este cea mai invalidantă boală a adultului tânăr şi de aceea constituie o problemă de sănătate publică...