Cele mai citite
 


Farrah Fawcett a ieşit din spital
miercuri, 15 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Los Angeles, 15 aprilie /Agerpres/ - Actriţa americană Farrah Fawcett cunoscută pentru rolul din "Charlie's Angels", în anii 1970, a fost externată joi din spitalul din Los Angeles în care fusese internată săptămâna trecută şi va petrece Paştele în familie, potrivit site-ului revistei People.

Fawcett, 62 de ani, a fost spitalizată joia trecută, potrivit presei mondene. Primele informaţii vorbeau despre o resurgenţă a cancerului său, cu care a fost diagnosticată în 2006, înainte de a intra în remisie în 2007, după o chimioterapie agresivă.

Insă potrivit medicului său, Lawrence Piro, actriţa a fost spitalizată pentru o hemoragie internă, fără legătură directă cu cancerul.

El a asigurat că aceasta se simte bine şi că era nerăbdătoare să petreacă Paştele acasă, unde o aşteaptă mâncărurile preferate. AGERPRES/(Laurenţiu Mihăilescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cancerul trebuie diagnosticat din timp Centrul OncoFort din Romania ofera 3 servicii de baza pacientilor cu afectiuni oncologice: consult de specialitate international, chimioterapie si radioterapie. Incepand cu luna august 2010 primele 2 servicii sunt disponibile pacientilor din intreaga tara. Din aceasta toamna, specialistii din Romania...
INTERVIU Patriciu Achimaş-Cadariu (IOCN): Cancerul poate fi vindecat, dar trebuie programe de depistare La 38 de ani, după specializări în ţară şi străinătate, Patriciu Achimaş-Cadariu conduce de doi ani Institutul Oncologic 'Prof. Dr. Ion Chiricuţă' din Cluj-Napoca (IOCN), una dintre cele mai performante instituţii de profil din România şi din Europa. El vorbeşte, în interviul acordat AGERPRES, despre...
Un nou tratament indicat in cancerul de san HER 2 pozitiv, in stadiu incipient Comitetul Uniunii Europene pentru Produse Medicamentoase de Uz Uman (CHMP) recomanda Comisiei Europene aprobarea utilizarii Perjeta (pertuzumab) in combinatie cu Herceptin (trastuzumab) si chimioterapie pentru tratamentul neoajuvant (preoperator) al pacientelor cu cancer de san HER 2 pozitiv, local avansat...
Cancerul se adaugă vârstei de 88 de ani a generalului Jaruzelski Fostul dictator comunist polonez Wojciech Jaruzelski /88 ani/ a recunoscut că suferă de un limfom într-un interviu publicat luni de cotidianul naţional Wprost.
Cancerul lui Hugo Chavez Fostul premier venezuelan, Jose Vicente Rangel a asigurat că preşedintele Hugo Chavez nu are cancer la colon şi că deocamdată nu va fi supus chimioterapiei. Totuşi, Rangel a recunoscut că Chavez este bolnav, notează luni ziarul Las Provincias.
Noi terapii în cancerul de stomac HER2-pozitiv şi cancerul gastro-esofagian Bucureşti,1 nov./Agerpres/- Food and Drug Administration (FDA) din Statele Unite a aprobat recent un nou medicament, care, în combinaţie cu chimioterapia, este indicat pentru tratamentul cancerului de stomac sau gastro-esofagian metastatic, HER2-pozitiv, la pacienţii care nu au primit anterior tratament...