Cele mai citite
 


Caraş-Severin: O femeie de 33 de ani, omorâtă de concubinul său
sâmbătă, 28 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În urma unui scandal de familie, produs în noaptea de joi spre vineri, o femeie a fost omorâtă de concubinul său.
În jurul orei 03:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă cu privire la faptul că într-un apartament de pe Valea Domanului din Reşiţa are loc un scandal de familie.
Din păcate, la sosirea poliţiştilor şi a lucrătorilor de la Serviciul de Ambulanţă Caraş-Severin s-a putut constata doar decesul unei femei, în vârstă de 33 de ani, care locuia împreună cu concubinul său, de aceeaşi vârstă.
Ulterior echipa de cercetare aflată la faţa locului împreună cu procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au constatat că femeia a fost victima unui omor comis spontan, după cum susţine Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin.
Bărbatul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor neînţelegeri familiale, a declarat că a lovit victima cu un cuţit în zona gâtului, fără a avea intenţia de a o ucide.
Faţă de concubinul femeii se continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 500 de persoane au apelat la Serviciul de Ambulanţă în noaptea de Revelion Peste 500 de persoane au apelat în noaptea de Revelion la Serviciul de Ambulanţă, iar dintre acestea peste 350 au fost cazuri de urgenţă de cod roşu şi cod galben, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, dr Alis Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti.
Caraş-Severin: Au crescut solicitările la Serviciul de Ambulanţă din cauza caniculei Serviciul de Ambulanţă din judeţul Caraş-Severin a înregistrat, miercuri şi joi peste 50 de cazuri de lipotimii ori de tensiune arterială mărită, cauzate de caniculă.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
SABIF: 440 de persoane au avut nevoie de ambulanţă în noaptea de Înviere Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) a înregistrat 440 de cazuri de persoane care au avut nevoie de ambulanţă în noaptea de Înviere, dintre care 280 au fost probleme foarte grave şi grave, a declarat duminică, pentru AGERPRES, doctorul Alis Grasu, manager general al SABIF.
Caraş-Severin: Mii de cazuri pentru medicii de la Ambulanţă Reşiţa, 15 ian /Agerpres/ - Medicii de la Serviciul de Ambulanţă din Reşiţa au avut fiecare, în medie, circa 30 de intervenţii zilnic în 2009.
Caraş-Severin: Directorul Serviciului de Ambulanţă, din nou schimbat Directorii instituţiilor deconcentrate din Caraş-Severin care au fost destituiţi anul trecut în baza unei ordonanţe de urgenţă declarată ulterior neconstituţională, revin, rând pe rând, în funcţii.