Cele mai citite
 


Chavez respinge zvonurile potrivit cărora ar avea cancer
sâmbătă, 28 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele venezuelan Hugo Chavez a respins joi zvonurile potrivit cărora ar suferi de cancer, apreciind că aceasta ar fi ceea ce îşi doresc duşmanii lui 'meschini', relatează agenţia britanică Reuters.
O parte din presa locală a relatat în această săptămână că Chavez, în vârstă de 56 de ani, ar putea suferi de un cancer la cavitatea nazală.

Faptul că el nu a avut nicio apariţie publică miercuri, prima zi a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 26 septembrie, a alimentat speculaţiile, cu toate că după aceea s-a aflat că liderul venezuelan se afla de fapt în Cuba, unde s-a întâlnit cu mentorul său spiritual Fidel Castro.

'Cei meschini vor să mă omoare', a explicat Chavez, revenit la Caracas pentru a participa o ceremonie de absolvire a unor studenţi 'socialişti' la medicină. 'Acum inventează că am cancer, că sunt pe moarte. Aşa şi-ar dori', a adăugat el, râzând.

Fost militar, Chavez, care a moştenit la Castro titlul de cea mai critică voce latinoamericană la adresa SUA, a preluat puterea în ţara sa în 1999 şi intenţionează să se prezinte pentru un nou mandat în 2012, notează Reuters.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Doi studenţi vor alerga 700 de km în 'Campania contra cancer' Doi studenţi, unul la Cluj-Napoca, celălalt la Iaşi, vor alerga 700 de kilometri în şapte zile, acţiunea lor fiind menită să strângă fonduri pentru copiii bolnavi de cancer.
SUA: Tratamentul victimelor de la 11 septembrie care suferă de cancer va fi finanţat de stat Guvernul federal american a adăugat aproximativ 50 de tipuri de cancer la lista bolilor care urmează să fie acoperite în cadrul unui program de sănătate destinat victimelor de la 11 septembrie 2001, relatează marţi BBC.
Iaşi: Peste 1.600 de studenţi au finalizat studiile la UMF Peste 1.600 de studenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Gr. T. Popa' din Iaşi au luat parte, marţi, alături de rude şi prieteni, la festivităţile de absolvire organizate de conducerea instituţiei de învăţământ superior.
Peste un milion de femei din SUA, tratate inutil de cancer la sân în ultimii 30 de ani Mamografii de rutină au făcut ca peste un milion de femei din Statele Unite ale Americii să fie tratate în mod inutil împotriva cancerului de sân în ultimii 30 de ani, deşi tumorile nu ar fi ajuns niciodată la un stadiu avansat, potrivit unui nou studiu american publicat joi în New England Journal of...
SUA: Întâlnirea cu un oncolog de origine română mi-a dat puterea să scriu (mărturisirea unei bolnave de cancer) Uneori sesiunile cu medicul oncolog seamănă cu întâlnirile cu un terapeut, iar perioada petrecută cu doctoriţa Daniela Matei, originară din România, mi-a oferit un dar de nepreţuit: am reuşit timp de patru ani să scriu, povesteşte Susan Gubar, o americancă diagnosticată cu cancer ovarian, în paginile...
SUA: Plângere în justiţie împotriva unor organizaţii caritabile pentru o escrocherie de amploare cu fonduri pentru cancer Autorităţile americane au anunţat marţi urmărirea în justiţie a patru organizaţii caritabile acuzate că au comis între 2008 şi 2012 o "escrocherie masivă", deturnând în jur de 187 de milioane de dolari din donaţii menite să-i ajute pe bolnavii de cancer, pentru a face călătorii şi a-şi cumpăra maşini...