Cele mai citite
 


Liberalii se reunesc în cadrul Consiliului Naţional Executiv
vineri, 27 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Constanţa, 27 aug /Agerpres/ - Conducerea Partidului Naţional Liberal se reuneşte, vineri, la Mamaia, în şedinţa Consiliului Naţional Executiv, unde se va discuta, printre altele, şi noul program economic pe care PNL urmează să-l lanseze.
Vicepreşedintele PNL Daniel Chiţoiu a anunţat cu o zi în urmă, în cadrul Şcolii de vară a Tineretului Naţional Liberal, că forurile de conducere ale partidului vor lua în discuţie şi vor aproba, în perioada următoare, un program liberal care s-ar putea intitula 'Pentru o nouă economie'.
El a precizat că programul economic pe care liberalii urmează să-l lanseze cuprinde 15 capitole care se referă la fiscalitate, buget, economie,?mediu de afaceri, energie, administraţie, justiţie,?educaţie,?sănătate, fonduri europene, apărare şi relaţii externe.
Chiţoiu a arătat că programul pe care PNL intenţionează să-l lanseze are ca obiectiv strategic trecerea de la statul social la statul liberal.
Pe de altă parte, în cadrul Consiliului Naţional Executiv s-ar putea discuta şi o serie de variante de lucru de modificare a Legii electorale în perspectiva alegerilor locale.
O altă temă de discuţie va fi strategia politică a partidului în perioada următoare.
'PNL este din nou în faţa unor alegeri de strategie, de tactică politică şi astăzi mai puţin, dar mâine (sâmbătă - n. r.) în cadrul Delegaţiei Permanente probabil vom adopta o rezoluţie care va defini foarte clar poziţia noastră în perioada următoare. Ea însă nu cred că va fi alta decât una consecventă cu ceea ce am făcut până acum', a declarat Antonescu înaintea şedinţei Biroului Politic Central al partidului, care a precedat-o pe cea a Consiliului Naţional Executiv.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Liberalii vor aproba un program economic de trecere la statul liberal Vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL, opoziţie) Daniel Chiţoiu a anunţat, în cadrul Şcolii de vară a Tineretului Naţional Liberal, că forurile de conducere ale partidului vor lua în discuţie şi vor aproba, în perioada următoare, un program economic liberal care s-ar putea intitula 'Pentru...
Primarul Gheorghe Nichita: Am ca principal obiectiv consacrarea Iaşiului drept capitală regională (interviu) Primarul Gheorghe Nichita, aflat la cel de-al treilea mandat de edil al Iaşiului, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că îşi doreşte ca după finalizarea lucrărilor finanţate din fonduri europene, municipiul reşedinţă de judeţ să fie un oraş cu străzi moderne, o capitală culturală la nivel...
INTERVIU Ponta: Am învăţat destule din trecut, ca să nu pierdem a treia oară prezidenţialele Premierul Victor Ponta vorbeşte, într-un interviu acordat luni AGERPRES, despre impactul reducerii CAS şi poziţia clasei politice faţă de această măsură, despre creşterile de pensii şi salarii din 2015, dar şi despre desemnarea comisarului european din partea României.
Fonduri europene pentru domeniul transplantului de organe Proiectul 'Specializare pentru performanţă, eficacitate şi răspuns în domeniul transplantului de organe' - SPER, cofinanţat din fondul social european prin Programul operaţional sectorial dezvoltarea resuselor umane 2007-2013, are ca scop deschiderea unor noi perspective vizând îmbunătăţirea cunoştinţelor...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...
Poşta Română demarează proiecte cu fonduri europene de circa 800.000 de euro, până la finalul anului 2016 Compania Naţională Poşta Română intenţionează să demareze, până la sfârşitul anului 2016, proiecte cu finanţare europeană estimate la aproximativ 800.000 de euro, potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES.