Cele mai citite
 


Mehedinţi: Deficit de personal la Spitalul Judeţean de Urgenţă
sâmbătă, 28 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Drobeta Turnu Severin, 28 aug /Agerpres/ - Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin funcţionează cu 65 % din personalul medical prevăzut în organigramă, a precizat, sâmbătă, pentru AGERPRES, managerul unităţii, Denise Buzulică.
Potrivit sursei citate, în secţiile nerurologie, chirurgie, radiologie şi laboratoare se înregistrează o acută lipsă de medici, asistenţi, infirmiere, îngrijitoare şi brancardieri, fapt care influenţează negativ asupra desfăşurării în condiţii normale a actului medical.
'Această situaţie este cauzată în special de blocarea posturilor, dotării precare cu aparatură medicală a secţiilor, dar şi a lipsei de oferte atractive pentru tinerii absolvenţi de facultăţi de medicină care preferă unităţile spitaliceşti din centrele universitare', a precizat Buzulică.
Conform unor statistici, SJU din Drobeta Turnu Severin dispune de un personal angajat de 1.209 persoane şi sunt disponibile 30 de posturi de medici, 300 de asistenţi, 147 de infirmiere, 60 de îngrijitoare şi 75 de brancardieri. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Deficit de personal la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului judeţean din Drobeta Turnu Severin se confruntă cu o acută criză de personal, a declarat, pentru AGERPRES, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Mehedinţi, Romaniţa Ionovici.
Mehedinţi: Deficit de medici la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Deficitul de medici de specialitate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin este de 31 de posturi, a declarat vineri, pentru AGERPRES, reprezentantul unităţii, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Deficit de personal la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Un deficit de aproape 70 de angajaţi se înregistrează în prezent la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul tehnic al instituţiei, Crişan Dumitraşcu.
Mehedinţi: La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin nu există deficit de medicamente Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin nu înregistrează deficit de medicamente destinate tratării bolnavilor în ambulatoriu sau internaţi, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul general al societăţii de management Tetraedru Medical Consulting, Dorel Dumitraş.
Mehedinţi: Deficit de medici specialişti la Spitalul judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Drobeta Turnu Severin are un deficit de cinci medici chirurgi, situaţie care trenează de circa doi ani, a declarat joi, pentru AGERPRES, reprezentantul unităţii, medic Cristian Jianu.
Mehedinţi: Deficit de fonduri la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin se confruntă cu mari probleme în ceea ce priveşte asigurarea fondurilor necesare desfăşurării în condiţii normale a activităţii medicale.