Cele mai citite
 


Iaşi: 20 de persoane, în spital din cauza scăderii temperaturii
duminică, 29 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Iaşi, 29 aug /Agerpres/ - Nu mai puţin de 20 de persoane au ajuns, în acest sfârşit de săptămână, la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi, după ce au acuzat probleme respiratorii din cauza fluctuaţiilor de temperatură.
Coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, dr. Tudor Ciuhodaru, a declarat că în ultimele 24 de ore 20 de pacienţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 78 de ani, au necesitat îngrijiri medicale din cauza agravării afecţiunilor cardiace cronice, a pneumoniilor, crizelor de astm determinate de scăderea temperaturii.
''Recomandăm persoanelor cu patologie cronică cardiacă, respiratorie şi neurologică, endocrino-metabolice?să respecte indicaţii de regim dietetic şi tratamentul recomandat de medicul de familie. În cazul vârstelor extreme, copii şi bătrâni, recomandăm o îmbrăcăminte adecvată acestei perioade şi un regim alimentar corespunzător', a recomandat, duminică, dr. Ciuhodaru. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă din cauza hipotermiei Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi încearcă de mai bine de cinci ore să salveze viaţa unui bărbat adus în stare de şoc hipotermic.
Dr. Tudor Ciuhodaru: Pentru a afla dacă este urgenţă sau nu, pacientul trebuie consultat Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi afirmă că orice cadru medical trebuie să respecte codul deontologic şi să acorde asistenţă specializată tuturor pacienţilor care le trec pragul.
Iaşi: Număr mare de pacienţi la UPU Peste 190 de persoane au ajuns, în ultima gardă, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, numărul acestora fiind cu 30-40 % mai mult faţă de perioadele anterioare, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul spitalului...
Iaşi: Tentativă de suicid la 89 de ani, din cauza diminuării pensiilor Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi au constatat cu surprindere că două femei în vârstă au decis să îşi pună capăt zilelor de teamă că vor muri de foame.
Iaşi: Intoxicaţi cu monoxidul emanat de aragaze Un număr de patru persoane au ajuns în noaptea de miercuri spre joi la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după ce au utilizat multe ore aragazele pentru a-şi încălzi apartamentele.