Cele mai citite
 


Radiocom derulează un proiect europen privind sănătatea şi securitatea angajaţilor
luni, 30 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 30 aug /Agerpres/ - Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (Radiocom) derulează un proiect european de instruire privind sănătatea şi securitatea angajaţilor, în valoare de 578.108 lei, potrivit unui comunicat al companiei.
Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Axa prioritară 3 - Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor.
Programul îşi propune minimizarea posibilităţilor de producere a unor aspecte cu risc privind sănătatea şi securitatea pentru angajaţii proprii, contractori şi vizitatori. Acesta va fi implementat pe parcursul a 15 luni. Proiectul este demarat şi în curs de implementare în toate amplasamentele Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii.
Accesul la cursurile de formare desfăşurate în cadrul proiectului este gratuit datorită cofinanţării oferite de Fondul Social European.
Prin implementarea acestui proiect se promovează asigurarea cadrului organizatoric modern şi a mijloacelor necesare activităţii specifice de securitate şi sănătate în muncă (SSM) prin achiziţia de materiale şi echipamente specifice, prevenirea riscurilor la locurile de muncă prin identificarea acestora, evaluarea şi planificarea măsurilor de reducere a riscurilor în 120 locaţii aparţinând SNR, informarea şi instruirea lucrătorilor în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă, a managerilor şi a angajaţilor din locurile de muncă cu riscuri crescute. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Proiect pentru securitatea în muncă de peste 400.000 lei implementat de Diesel One Compania Diesel One a implementat un proiect finanţat prin Fondul Social European cu peste 400.000 lei pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă în cadul societăţii, prin crearea unui sistem integrat de sănătate şi securitate în muncă (SSM), au anunţat, miercuri, reprezentanţii companiei.
Universitatea "Carol Davila" va sprijini un proiect de formare şi dezvoltare a unei şcoli de excelenţă în chirurgie pediatrică Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti va sprijini iniţiativa Districtului Rotary 2241 România şi Republica Moldova de formare şi dezvoltare a unei şcoli de excelenţă în domeniul chirurgiei pediatrice, domeniu medical care nu este încă suficient dezvoltat în România, informează...
Proiect pentru creşterea gradului de flexibilitate a personalului medical şi a managerilor din domeniul sanitar Fundaţia CRED (Centrul Româno-Elveţian pentru Dezvoltarea Sistemului de Sănătate) împreună cu Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar, Advanced Thinking SRL şi Spitalul Universitar din Freiburg, Germania în calitate de parteneri a început, pentru o perioadă...
Comunicat de presă - Crucea Roşie Română Anunţ privind beneficiile programului de formare profesională 'Infirmiera (cod NC. 5132.2.1)'
Patronatul Medicinei Integrative: Măsuri de asistenţă specială pentru angajarea persoanelor cu dizabilităţi Patronatul Medicinei Integrative (PMI) desfăşoară un proiect european amplu în vederea creşterii şanselor de reinserţie socială a persoanelor cu dizabilităţi.
Comunicat de presă - ARAS O nouă platformă online pentru întreprinderile sociale, lansată de ARAS