Cele mai citite
 


Se redeschide forumul de pe pagina web a Colegiului Medicilor Bucureşti
marţi, 31 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) redeschide, luni, forumul de pe pagina de web www.cmb.ro, informează un comunicat remis AGERPRES.
Potrivit sursei citate, iniţiativa are drept scop oferirea unui spaţiu pe internet unde medicii să-şi poată exprima opiniile, nemulţumirile şi orice sugestie ce ar putea ajuta la îmbunătăţirea vieţii şi activităţii lor.
''CMMB încearcă, prin acest forum pe care îl repune la dispoziţia medicilor, să le ofere un loc în care să-şi spună păsul, nedistorsionat nici de relatările presei tabloide, nici de intruziunea politicului'', se arată în comunicat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
CMMB despre cazul de la Spitalul de Arşi: Singura sesizare oficială a fost transmisă pe 12 iulie Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) precizează că nu a fost sesizat în legătură cu cazul de la Spitalul de Arşi, unde o femeie a decedat la şapte zile după ce grupa de sânge i-a fost determinată incorect şi i-a fost administrată altă grupă decât cea pe care o avea, până pe data de 12 iulie...
CMMB: Diagnosticarea şi tratarea oricărui pacient - atribuţia şi obligaţia exclusivă a medicului Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti critică apariţia în presă, în ultimele zile, a unor afirmaţii care ''pun la îndoială profesionalismul şi onestitatea unor medici, personalităţi de seamă ale lumii medicale din România".
CMMB susţine Federaţia Sanitară în demersul privind gărzile medicilor: Respectarea legislaţiei muncii nu poate fi negociată Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) susţine Federaţia Solidaritatea Sanitară în demersul privind gărzile medicilor şi subliniază că problema nu este una de natură strict sindicală, fiindcă implică statutul profesioniştilor din sănătate şi calitatea actului medical.
Comunicat de presă - Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti Campania de culpabilizare a corpului profesional, respinsă de pacienţi Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) a organizat o întâlnire cu reprezentanţii asociaţiilor de pacienţi pentru a stabili direcţiile comune de colaborare. Conducerea CMMB a propus asociaţiilor de pacienţi un parteneriat...
Alegeri la Colegiul Medicilor al Municipiului Bucureşti În perioada 15-17 noiembrie vor avea loc alegeri pentru Consiliul Colegiului Medicilor al Municipiului Bucureşti (CMMB).
La alegerile pentru CMMB au venit la vot numai 9-10% dintre medici La al doilea tur de scrutin al alegerilor pentru Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) au venit să-şi exprime votul numai 9-10% dintre cei peste 11.000 de medici plătitori de cotizaţie, a declarat, luni, pentru AGERPRES prof. dr. Ioan Lascăr, actualul preşedinte al colegiului.