Cele mai citite
 


Satu Mare: Doi tineri găsiţi morţi într-o locuinţă închiriată
marţi, 31 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi tineri de 21 de ani, soţ şi soţie, au fost găsiţi decedaţi într-o locuinţă închiriată din centrul municipiului Satu Mare.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare, Ana Lăpuştea Mălăescu, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că tinerii, din satul Nisipeni, au fost găsiţi morţi şi nu au mai putut fi resuscitaţi de personalul de la ambulanţă.
La faţa locului s-a deplasat o echipă de la Investigaţii Criminale şi specialişti de la E.On Gaz pentru a vedea dacă este vorba despre intoxicaţie cu monoxid de carbon.
'Cadavrele au fost transportate la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor morţii. Aşteptăm rezultatele anchetei E-On Gaz, există indicii că s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Nu avem rezultatele încă, se efectuează cercetări', a spus Ana Lăpuştea Mălăescu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze, autocare în 2015-2016 (cronologie) Un accident rutier grav s-a produs la 22 februarie 2016, în municipiul Constanţa, în accident fiind implicat un microbuz şcolar ce transporta elevi la o unitate privată de învăţământ. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, au fost răniţi doi adulţi, iar cinci copii au traumatisme minore...
Satu Mare: Ambulanţă modernă, nefolosită de şase luni O ambulanţă modernă, cu aparatură de ultimă generaţie, ce a intrat în dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare de aproximativ şase luni de zile, stă nefolosită din cauza lipsei de medici specialişti.
Comunicat de presă - IPJ Satu Mare În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Postului de Poliţie Beltiug, la data de 09.09.2016 a fost identificată o persoană de sex feminin, în vârstă de 53 ani, din localitatea Răteşti, ca fiind autoarea furtului sumei de 700 lei, faptă comisă la data de 20.08.2016 din locuinţa unei femei...
Satu Mare: Femeie găsită moartă în propria locuinţă O femeie de 62 de ani a fost găsită miercuri decedată, într-o baltă de sânge, în propria locuinţă din comuna sătmăreană Lazuri.
Prahova: Doi morţi şi 15 răniţi în urma unui accident pe DN 1, în care a fost implicat şi un microbuz de persoane Două persoane şi-au pierdut viaţa iar alte 15 au fost rănite în urma unui grav accident rutier care a avut loc, luni, pe DN 1, în localitatea prahoveană Nistoreşti, în care a fost implicat un microbuz care transporta 16 persoane.
Satu Mare: Femeie căzută lângă intrarea în UPU; personalul a cerut să intervină Ambulanţa O femeie a căzut pe stradă, la circa 70-80 de metri de Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare, şi a suferit un traumatism, personalul de la Urgenţe cerând trecătorilor care au anunţat cazul să sune la Ambulanţă.