Cele mai citite
 


Asistenta de la Maternitatea Giuleşti rămâne în arest
marţi, 31 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins luni recursul declarat de asistenta Florentina Cîrstea de la Maternitatea Giuleşti şi au decis ca aceasta să fie cercetată în continuare în stare de arest preventiv.
De asemenea, instanţa a respins solicitarea apărării ca asistenta să fie consultată de un psiholog în arestul Poliţiei Capitalei.
Decizia este definitivă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Asistenta de la Maternitatea Giuleşti rămâne în arest Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins luni recursul declarat de asistenta Florentina Cîrstea de la Maternitatea Giuleşti şi au decis ca aceasta să fie cercetată în continuare în stare de arest preventiv.
Asistenta Florentina Cârstea de la Maternitatea Giuleşti va fi eliberată din arest Bucureşti, 21 oct /Agerpres/ - Asistenta Florentina Cârstea, arestată în dosarul incendiului izbucnit pe 16 august la Maternitatea Giuleşti, va fi eliberată joi, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti.
Asistenta de la Maternitatea Giuleşti, audiată de procurori Asistenta Florentina Cîrstea de la Maternitatea Giuleşti a fost audiată miercuri de procurorii Parchetului General în dosarul în care este cercetată în stare de arest preventiv pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.
Incendiul de la Maternitatea Giuleşti s-a produs ca urmare a supraîncălzirii ştecherului ce alimenta aparatul de aer condiţionat Incendiul izbucnit în Secţia de Anestezie - Terapie Intensivă pentru nou-născuţi de la Maternitatea Giuleşti s-a produs ca urmare a supraîncălzirii ştecherului ce alimenta aparatul de aer condiţionat, cauza fiind una de natură electrică, se arată în raportul de expertiză întocmit de experţii Institutului...
Asistenta Florentina Cârstea de la Maternitatea Giuleşti s-a prezentat la Parchetul General Asistenta Florentina Cârstea de la Maternitatea Giuleşti s-a prezentat joi la Parchetul General, unde procurorii îi vor prezenta materialul de urmărire penală în dosarul privind incendiul soldat cu moartea a şase bebeluşi.
Dosar incendiu Maternitatea Giuleşti: Asistenta Florentina Cârstea, condamnată definitiv la 2 ani şi 2 luni închisoare cu executare Asistenta Florentina Cârstea de la Maternitatea Giuleşti a fost condamnată definitiv joi de magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti la doi ani şi două luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă, în dosarul incendiului din...