Cele mai citite
 


Olt: Circa 4000 de persoane cu profesii libere datoare la CAS
miercuri, 1 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape 4.000 de persoane din judeţul Olt cu profesii liberale sau care deţin autorizaţii pentru desfăşurarea de activităţi independente au datorii la plata asigurărilor de sănătate de aproximativ trei milioane de lei.
'Avem circa 3.900 de persoane care desfăşoară activităţi independente sau au profesii liberale, adică avocaţi, executori judecătoreşti, notari, patroni de firme, taximetrişti etc. şi care au restanţe la plata asigurărilor de sănătate. Aproape în fiecare lună se înregistrează restanţe, iar sumele încasate lunar sunt între 300.000 şi 400.000 lei, adică mici faţă de întregul sold' a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Olt, Constanţa Coteneanu.
Potrivit acesteia, reprezentanţii CAS Olt au estimat că până la sfârşitul acestui an ar trebui încasată de la persoanele cu profesii liberale sau care desfăşoară activităţi independente suma de 26,5 milioane de lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Listă de aşteptare de anul trecut pentru dispozitive medicale Purtătorul de cuvânt al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Olt, Constanţa Coteneanu, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că sunt bolnavi care aşteaptă de anul trecut dispozitive medicale (proteze, lentile oculare etc.) şi este posibil ca cererile lor să fie onorate abia anul viitor.
Olt: CAS a înregistrat în iulie o scădere a cheltuielilor cu medicamente de circa un milion de lei Cheltuielile cu medicamente înregistrate de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Olt au scăzut în luna iulie faţă de luna iunie cu aproximativ un milion de lei, potrivit preşedintelui CAS Olt, Florin Ciocan.
Olt: Servicii fictive raportate de cabinetele medicale, depistate la controalele CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Olt a imputat furnizorilor de servicii medicale din judeţ aproximativ 163.000 lei din cauza nerespectării obligaţiilor contractuale, fiind controlate atât cabinetele medicilor de familie, cât şi spitalele.
Olt: Aproape 200 de pensionari au cerut în instanţă restituirea sumelor plătite Casei de Asigurări de Sănătate Peste 190 de pensionari au depus la Tribunalul Olt cereri în vederea recuperării sumelor plătite Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) şi peste 250 de pensionari au cerut Casei Judeţene de Pensii (CJP) Olt să le returneze contribuţia la CAS.
Vâlcea: Datorii de 1,4 milioane lei la CAS Vâlcea de la 1212 contribuabili Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vâlcea o are de recuperat de la persoanele fizice o datorie de peste 1,4 milioane de lei, a declarat miercuri pentru AGERPRES, directoarea instituţiei, Rodica Mărginean. Această sumă este rezultatul acumulării unor debite şi a unor penalităţi în ultimii cinci ani,...
Olt: Trei carduri de sănătate returnate de asiguraţi CAS, din motive personale Un număr de trei persoane din judeţul Olt care au primit cardul de sănătate s-au prezentat pentru a-l preda la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Olt, decizia de returnare fiind argumentată prin "motive personale", potrivit purtătorului de cuvânt al CAS Olt, Constanţa Florea.