Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Bebeluş mort la câteva ore după ce a fost adus la spital
miercuri, 1 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgovişte, 1 sep /Agerpres/ - O fetiţă de şase luni a murit, marţi seară, la câteva ore după ce a fost adusă la Spitalul din Titu, judeţul Dâmboviţa, cu febră foarte mare.
Părinţii îi acuză pe medici că i-au greşit diagnosticul copilului. Ei susţin că au venit cu copilul la spital pentru că se simţea rău şi avea febră, iar doctorii le-au spus că nu este nimic grav şi că are un început de roşu în gât.
Medicii Spitalului din Titu susţin, la rândul lor, că starea copilului s-a agravat, deşi i-au administrat antibiotice.
'A fost examinată (fetiţa - n.r.) de medicul specialist, i s-a indicat tratament şi copilul era în tratament. Pe la ora 5,00, am fost anunţat de asistenta de gardă că starea copilului s-a înrăutăţit brusc. Între timp a venit şi echipa specializată de la Spitalul de urgenţă, cu medic infecţionist pediatru. Împreună am continuat reanimarea şi spre regret n-am obţinut efect. La ora 18,00 copilul a decedat', a declarat medicul de gardă de la Spitalul Orăşenesc Titu, Ion Vârlan.
Părinţii copilului decedat au depus o plângere penală la Poliţie.
O anchetă va fi deschisă în acest caz şi de Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: DSP a anchetat cazul bătrânului ajuns la Spitalul Judeţea cu larve în rănile de la picior Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa a efectuat o anchetă în cazul bătrânului ajuns de la un centru social la Spitalul Judeţean Târgovişte cu larve în răni la picior, a descoperit mai multe nereguli şi a trimis concluziile Colegiului Medicilor.
Dâmboviţa: Ministrul Bănicioiu a cerut o anchetă în cazul bolnavului legat de pat de la Târgovişte ministrul sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat, vineri, la Târgovişte, că a cerut o anchetă, care este în desfăşurare, cu privire la cazul sesizat în presă cu un bolnav de la spitalul Judeţean de Urgenţă legat de pat cu pijamale.
Vaslui: Anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea din Bârlad Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat o anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea Bârlad, după ce familia a acuzat cadrele medicale de neglijenţă.
Dâmboviţa: Lipsă de medici la Spitalul Judeţean Târgovişte; aproape 100 de posturi sunt vacante Spitalul Judeţean Târgovişte se confruntă cu o mare deficienţă de medici, fiind vacante 97 de posturi, iar cea mai gravă situaţie este la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, managerul unităţii medicale, Claudiu Dumitrescu.
Suceava: Anchetă la spitalul judeţean, după ce un bebeluş suspectat de meningo-encefalită a murit Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava a demarat o anchetă ce vizează cazul unui bebeluş de opt luni, suspectat de meningo-encefalită, ce a murit în elicopterul care-l transporta spre Iaşi, fiind transferat din Secţia ATI a SJU, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă...
Braşov: Anchetă la Spitalul din Făgăraş după ce o asistentă a încurcat înregistrarea sexului unui bebeluş Direcţia de Sănătate Publică Braşov şi Spitalul Municipal Făgăraş efectuează vineri o anchetă la această unitate medicală pentru a lămuri situaţia unui copil născut în urmă cu două zile, a cărui mamă spune că este băiat, şi nu fetiţă aşa cum susţin cadrele medicale din Maternitatea Făgăraş.