Cele mai citite
 


Gorj: Un bărbat în comă, după un accident de muncă
joi, 2 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 39 ani, angajat al unei balastiere din localitatea Bumbeşti-Jiu, a fost adus în comă, miercuri, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu cu multiple leziuni grave în zona toracelui şi a gâtului, după a suferit un accident de muncă.
Potrivit medicilor de la UPU, după ce funcţiile sale au fost stabilizate s-a dispus transferarea bărbatului la Spitalul numărul 1 din Craiova, pentru a fi sub observaţia cadrelor medicale doljene.
Simona Dumitraşcu, inspector şef adjunct al ITM Gorj, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că, din primele informaţii s-a constatat că bărbatul a fost prins de o bandă transportoare din cadrul balastierei unde lucra, fiind rănit grav în partea superioară a corpului.
O echipă de inspectori a ITM s-a deplasat la locul producerii accidentului pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, complet renovată şi modernizată Noua Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Timişoara va fi inaugurată în această săptămână, după ce a fost total renovată, modernizată şi dotată cu aparatură de ultimă generaţie pentru toate specializările, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prof. dr. Marius Craina, managerul Spitalului...
Gorj: Bărbat în comă la spital din cauza hipotermiei Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost adus joi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu în comă de gradul IV, după ce a fost găsit îngheţat pe un câmp din afara municipiului.
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.
Galaţi: Unitatea de primiri urgenţe a avut cu peste 13.000 de pacienţi mai mulţi decât în 2011 În 2012, la Unitatea de primiri urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean ''Sfântul Apostol Andrei'' Galaţi au fost trataţi 85.323 pacienţi, faţă de 2011, când aceeaşi unitate a tratat 71.840 pacienţi, a anunţat, marţi, şeful UPU Galaţi, dr. Angel Trifan.
Gorj: Accident de muncă la o societate care efectuează reparaţii mecanice pentru utilajele miniere Inspectorii de muncă gorjeni efectuează cercetări în cazul unui incident care a avut loc la societatea Grimex din Târgu-Jiu care este furnizor de servicii de reparaţii mecanice pentru utilaje miniere, unde un angajat a suferit leziuni grave la o mână, degetele fiindu-i strivite.
Gorj: Fetiţă de şase ani, moartă la Unitatea de Primiri Urgenţe O fetiţă în vârstă de şase ani a decedat, miercuri, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, în ciuda eforturilor medicilor, care au resuscitat-o timp de 45 de minute.