Cele mai citite
 


Secţie nouă de oncologie
marţi, 21 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Târgu-Jiu, 21 aprilie /Agerpres/ - Noua secţie de oncologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, complet amenajată şi dotată corespunzător, a fost inaugurată, miercuri, în prezenţa autorităţilor locale şi judeţene.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, investiţia de amenajare a secţiei de oncologie a fost impusă de condiţiile improprii, insalubre şi ineficiente în care funcţiona aceasta, dar şi de solicitările care depăşeau capacitatea serviciilor de specialitate.

Investiţia a demarat în septembrie anul trecut, lucrările vizând amenajarea a 14 saloane pentru pacienţi, cabinete medicale, bucătărie, sală de mese, grupuri sanitare, magazii.

Au fost executate lucrări de tencuieli şi finisaje exterioare şi interioare, s-a pus gresie şi faianţă, s-a înlocuit acoperişul şi tâmplăria. S-a procedat la schimbarea instalaţiilor sanitare, electrice, termice, a reţelei de aducţiune a gazelor naturale şi a canalizării. De asemenea, au fost consolidaţi pereţii şi efectuate compartimentări cu panouri de rigips, precum şi izolaţii termice la tavane.

Valoarea lucrărilor contractate de Consiliul Judeţean Gorj pentru amenajarea secţiei de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă a fost de 1.273.975 lei, cu TVA.

Potrivit datelor furnizate de serviciile sanitare de profil, în judeţul Gorj au fost diagnosticate cu cancer, până în prezent, aproape 4.000 de persoane. AGERPRES/ (Vasile Crăciun)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Secţia de Oncologie a SJU, renovată Satu Mare, 21 sep /Agerpres/ - Secţia Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, unde se tratează în fiecare lună peste 500 de pacienţi, a fost modernizată, lucrările costând peste 250.000 de lei, informează conducerea unităţii, miercuri, printr-un comunicat de presă.
Alba: Peste 770.000 de lei pentru modernizarea singurei secţii de oncologie din judeţ Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, singura de acest gen din judeţ, va fi modernizată, ca urmare a alocării de către Ministerul Sănătăţii a sumei de 776.000 de lei pentru finanţarea unor lucrări de reparaţii capitale.
Gorj: Personalul administrativ al SJU Târgu-Jiu se va muta în luna octombrie în noul sediu Personalul administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu se va muta, la începutul lunii octombrie, în noul sediu ale cărui lucrări de investiţii se ridică la aproximativ două milioane lei, au declarat, marţi, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean (CJ) Gorj.
Gorj: Ambulatoriul Spitalului Judeţean Târg-Jiu, reabilitat, modernizat şi echipat printr-un proiect de peste 16 milioane de lei Consiliul Judeţean (CJ) Gorj va finaliza, la 31 decembrie 2015, implementarea proiectului "Reabilitarea, modernizarea şi echiparea Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu", valoarea investiţiei fiind de peste 16 milioane de lei, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele...
Gorj: CJ a alocat circa 2 milioane lei pentru realizarea sediului administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu Consilierii judeţeni au aprobat, miercuri, în cadrul şedinţei ordinare, proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie "Amenajare spaţiu administrativ Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu".
Gorj: Primul cabinet de consiliere psihologică aflat în relaţie contractuală cu CJAS, deschis în incinta SJU Târgu-Jiu Persoanele din judeţul Gorj care au nevoie de consiliere psihologică pot beneficia, de aproximativ o lună de zile, de consultaţii gratuite la primul cabinet de profil din incinta ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, a declarat vineri, pentru AGERPRES, medicul Ramona Peptan Negreanu...