Cele mai citite
 


MS a depus proiecte în valoare de 500 milioane lei în Programele Operaţionale
joi, 2 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii a depus 39 de proiecte şi fişe de proiect pentru finanţare, în valoare de 500 milioane lei, în cadrul Programelor Operaţionale (programe postaderare) aprobate de Comisia Europeană.
Potrivit unui comunicat de presă al MS remis miercuri AGERPRES, 29 dintre acestea sunt depuse în Programul operaţional de dezvoltare a capacităţii administrative, 7 vizează dezvoltarea resurselor umane şi 3 dintre acestea privesc Programul operaţional sectorial de creştere a competitivităţii economice.
În cadrul proiectelor, MS are calitatea de beneficiar, nefiind organism intermediar sau autoritate de implementare.
'Numai în ultimele două luni Ministerul Sănătăţii a depus în cadrul Programului operaţional de dezvoltare a capacităţii administrative un număr de 23 fişe de proiect în valoare de peste 286.000.000 lei, care se află în evaluare la Ministerul Administraţiei şi Internelor', precizează comunicatul de presă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Pop (MS): Atragerea de fonduri UE pentru infrastructura din Sănătate - condiţionată de realizarea unei strategii investiţionale Atragerea de fonduri europene pentru infrastructura din sănătate este condiţionată de Comisia Europeană de realizarea unei strategii investiţionale în domeniu pentru următorii cinci - zece ani, lucru care nu s-a realizat, a declarat joi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Corina Pop, în cadrul...
Ministerul Sănătăţii intenţionează dezvoltarea sistemului de telemedicină, cu sprijinul USTDA Ministerul Sănătăţii (MS) intenţionează dezvoltarea sistemului de telemedicină, cu sprijinul Agenţiei de Dezvoltare a Comerţului din Statele Unite ale Americii (USTDA), potrivit unui comunicat al MS.
Mureş: Recepţie finală a unicului proiect din ţară pe îmbunătăţirea sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă Reprezentanţii judeţelor din Regiunea de Dezvoltare Centru, ai ministerelor Administraţiei şi Internelor, Dezvoltării şi Turismului şi Sănătăţii au participat, sâmbătă, la Târgu Mureş, la recepţia finală a primului proiect regional din ţară care a intrat în finanţare după aderarea României la Uniunea...
MS intenţionează dezvoltarea sistemului de telemedicină, cu sprijinul USTDA Ministerul Sănătăţii intenţionează dezvoltarea sistemului de telemedicină, cu sprijinul Agenţiei de Dezvoltare a Comerţului din Statele Unite ale Americii (USTDA), potrivit unui comunicat al MS.
Ministerul Muncii primeşte 1,2 miliarde de lei la cea de-a doua rectificare bugetară (proiect) Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice este principalul beneficiar al celei de-a doua rectificări bugetare din acest an, instituţia primind 1,215 miliarde de lei, în timp ce Secretariatul General al Guvernului pierde cel mai mult, respectiv peste 1,340 miliarde de lei...