Cele mai citite
 


Iaşi: Deţinut adus la spital din cauza unei tentative de suicid
vineri, 3 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a fost adus, joi, în stare gravă, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a încercat să se sinucidă cu ajutorul medicamentelor.
Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a încercat să-şi pună capăt zilelor după ce în prealabil a lăsat un bilet de adio familiei. El avea de ispăşit o pedeapsă pentru tentativă de omor.
'Pacientul a fost adus în comă toxică exogenă şi a fost preluat rapid în singurul UPU ce tratează cazurile de Toxicologie, după care a rămas internat la ATI-Toxicologie. Prognosticul este rezervat', a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor.
Potrivit medicului, de la începutul anului, la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' au ajuns 16 persoane cu tentative de sinucidere din penitenciar.
Reprezentanţii Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi nu au putut fi contactaţi.
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Zeci de tentative de suicid la Iaşi Aproape 30 de persoane au ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi în urma tentativelor de suicid cu medicamente, substanţe toxice de uz gospodăresc şi plăgilor mutilante.
Iaşi: Tineri aflaţi sub influenţa etnobotanicelor au încercat să se sinucidă Iaşi, 8 dec /Agerpres/ - Şapte persoane au fost aduse, miercuri dimineaţa, în doar câteva ore, la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi după ce au consumat plante etnobotanice, doi dintre aceştia fiind internaţi în urma unor tentative de suicid...
Iaşi: Tentativă de suicid la 89 de ani, din cauza diminuării pensiilor Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi au constatat cu surprindere că două femei în vârstă au decis să îşi pună capăt zilelor de teamă că vor muri de foame.
Iaşi: Deţinut adus la spital cu gâtul tăiat Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a fost adus joi în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi cu gâtul tăiat şi mai multe zgârieturi la nivelul braţelor.
Iaşi: În comă din cauza etnobotanicelor O studentă, în vârstă de 20 de ani, a fost adusă în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după ce a intrat în comă la scurt timp după ce s-a întors de la o petrecere unde a consumat plante cu efect halucinogen.
Iaşi: În stare gravă din cauza şamponului O femeie în vârstă de 68 de ani a fost adusă în stare gravă la?Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, la scurt timp?după ce a utilizat un şampon.