Cele mai citite
 


Un nou consilier la Ministerul Sănătăţii
marţi, 21 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 21 aprilie /Agerpres/ - Clara Elena Popescu este, începând de joi, consilierul ministrului Sănătăţii, dr. Ion Bazac, pe probleme de implementare a politicii de preţ a medicamentului.

Clara Elena Popescu este farmacist primar, absolventă a Facultăţii de Farmacie Bucureşti. Din anul 1994 conduce Colegiului Farmaciştilor din Prahova, iar din 2000 a fost aleasă vicepreşedinte al Colegiului Farmaciştilor din România.

A publicat peste 60 de articole de specialitate şi are numeroase diplome de participare la congrese şi manifestări internaţionale pe teme profesionale.AGERPRES/(AS)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ion Bazac: Decizia de încetare a contractelor unor manageri de spitale nu este politică Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Ministrul sănătăţii, dr.Ion Bazac, susţine că "decizia de încetare a contractelor unora dintre managerii din spitalele publice nu este nici politică, nu aparţine nici ministrului Sănătăţii, ci comisiilor desemnate prin lege'', se arată într-un comunicat rmis, marţi, AGERPRES...
Ion Bazac: Programul de vaccinare anti-HPV va fi oprit Ministrul Sănătăţii, dr. Ion Bazac, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că vaccinarea anti-HPV va fi oprită şi va fi lansat un program de screening la nivel naţional de depistare precoce a cancerului de col uterin. (Sursa: Agerpres)
Bazac: Programul de evaluare a stării de sănătate - un eşec Bucureşti, 04 iunie /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a afirmat, miercuri, că Programul Naţional de Evaluare a Stării de Sănătate a Populaţiei este "un eşec".
Guvernul a aprobat strategia de descentralizare în sănătate Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Guvernul a aprobat, duminică, strategia de descentralizare în domeniul sănătăţii, a anunţat, la Palatul Victoria, ministrul de resort, Ion Bazac.
Ministerul Sănătăţii va primi asistenţă americană pentru acreditarea spitalelor Bucureşti, 26 mai /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, s-a întâlnit, miercuri, cu însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, dna. Jeri Guthrie-Corn.
Bazac: Virusul H1N1, extrem de puternic Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a atras atenţia că virusul N1H1 rămâne în continuare extrem de puternic, numărul cazurilor fiind în creştere, iar mortalitatea mult mai ridicată decât în cazul gripei sezoniere.