Cele mai citite
 


Vaslui: Copil dus la spital după ce a fost muşcat de un şobolan
vineri, 3 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui va demara o anchetă în cazul unei familii al cărei copil în vârstă de un an şi jumătate a fost dus miercuri seară la Spitalul de Urgenţă din Bârlad după ce a fost muşcat de un şobolan.
Potrivit medicilor bârlădeni, micuţului i s-au făcut seroterapie şi vaccin antirabic, iar acum este în afara oricărui pericol.
'Nu am mai avut până acum, din câte îmi amintesc eu, un pacient atât de mic muşcat de şobolan. Astfel de cazuri mai apar, dar nu la copii atât de mici. Minorului i s-au acordat îngrijirile medicale specifice pentru plaga provocată de muşcătura unui şobolan', a declarat joi, pentru AGERPRES, Viorel Petcu, directorul Spitalului de Urgenţă Bârlad.
Asistenţii sociali trebuie să stabilească acum dacă în acest caz este vorba de neglijenţă din partea părinţilor, iar în cazul în care se constată că minorul a fost neglijat se poate ajunge până la decăderea din drepturile părinteşti a tutorilor legali.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
DASPC Vaslui: Părinţii copilului muşcat de şobolan nu sunt vinovaţi de neglijenţă Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui (DASPC) Vaslui a stabilit că părinţii copilului în vârstă de un an şi jumătate care a ajuns miercuri seară la Spitalul de Urgenţă din Bârlad după ce a fost muşcat de un şobolan, nu pot fi acuzaţi de neglijenţă.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil decedat Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat o anchetă în cazul unui bebeluş de zece zile, decedat în condiţii suspecte.
Vaslui: O minoră dintr-un centru de plasamant a ajuns la spital intoxicată cu etnobotanice Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a declanşat, miercuri, o anchetă în cazul unei adolescente, în vârstă de 16 ani, aflată în sistem de protecţie într-un centru de plasament din municipiul Bârlad, care a ajuns la spital în urma unei intoxicaţii cu substanţe etnobotanice.
Vaslui: Anchetă într-un centru de plasament după ce un copil a consumat substanţe etnobotanice Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis, luni, o anchetă în cazul unui copil care a ajuns la spital după ce a consumat substanţe etnobotanice.
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul copilului adus la spital intoxicat cu un calmant Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui (DASPC) au demarat miercuri o anchetă în cazul bebeluşului în vârstă de 11 luni din municipiul Bârlad care a fost adus în comă la spital după ce mama sa i-a administrat mai multe picături dintr-o...