Cele mai citite
 


Fotbal pentru viaţă - 134.000 de euro în 80 de minute
vineri, 3 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Evenimentul 'Fotbal pentru viaţă', transmis în direct de TVR2, a reuşit performanţa de aduna 134.000 de euro în 80 de minute, se precizează într-un comunicat dat publicităţii de Televiziunea Română.
Miercuri seara, pe stadionul Dinamo, la iniţiativa Fundaţiei 'Salvaţi-vă îngerii' şi a Fundaţiei 'Gheorghe Hagi', Gheorghe Popescu, Gheorghe Hagi, Miodrag Belodedici, Ilie Balaci, respectiv?Dan Bittman, Virgil Ianţu, Şerban Huidu, Robert Turcescu?şi mulţi alţii au jucat Fotbal pentru viaţă. Fondurile strânse în urma acestui meci caritabil vor fi donate Spitalului de Pediatrie 'Marie Curie' din Bucureşti.
'Mulţumesc tuturor românilor frumoşi care ieri au înţeles că doar împreună putem face ceva pentru copiii bolnavi de astăzi şi de mâine. Bilanţul aproximativ al evenimentului Fotbal pentru viaţă arată aşa: în total au fost cam 25.000 de sms-uri, ceea ce înseamnă aproximativ 50.000 de euro, 4.200 de euro din bilete, 80.000 din donaţii de la firme, companii şi oameni de afaceri, şi multe promisiuni pentru zilele viitoare. În 80 de minute, datorită TVR 2, am adunat 134.200 euro. Mulţumesc TVR! Mulţumesc Români! Continuaţi să donaţi în contul Fundaţiei Salvaţi-vă îngerii!: RO11BRDE 410SV080 44 77 4100. Campania pentru construcţia noului spital de pediatrie Marie Curie continuă!', a declarat Liana Stanciu, organizator al evenimentului caritabil, cea care, împreună cu Mihai Georg escu, patronează Fundaţia 'Salvaţi-vă îngerii'.
Întrucât campania de strângere de fonduri pentru Spitalul Marie Curie continuă, iar interesul telespectatorilor pentru meciul de aseară este foarte mare, TVR 2 va relua în perioada următoare partida de fotbal dintre selecţionatele gloriilor fotbalului românesc şi cea a?artiştilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primele aparate de chirurgie cardiovasculară au ajuns la Spitalul 'Marie Curie' Spitalul 'Marie Curie' din Capitală a primit primele aparate pentru amenajarea Secţiei de chirurgie cardiovasculară pentru copii, din fondurile oferite de Ministerul Sănătăţii şi compania Procter&Gamble, în cadrul campaniei ''Şansă la viaţă, şansă la noi amintiri'', a declarat, miercuri, într-o conferinţă...
Guvernul a aprobat suplimentarea cu 70 de posturi a personalului de la Spitalul "Marie Curie" pentru funcţionarea secţiei de chirurgie cardio-vasculară Guvernul a aprobat, la începutul şedinţei de miercuri, la propunerea Ministerului Sănătăţii, suplimentarea cu 70 de posturi a schemei de personal de la Spitalul pentru Copii "Marie Curie" din Bucureşti în vederea operaţionalizării secţiei de chirurgie cardiovasculară.
Meci caritabil 'Fotbal pentru viaţă' Bucureşti, 1 sep /Agerpres/ - Miercuri seara, pe stadionul ''Dinamo'' din Capitală, a avut loc meciul caritabil 'Fotbal pentru viaţă', care a reunit două echipe mixte formate din foşti şi actuali fotbalişti, foşti sportivi, artişti, medici, oameni de presă.
Lucrările de renovare de la Spitalul 'Marie Curie' au fost finalizate Inaugurarea etajelor renovate 6 şi 7 de la Spitalul de copii 'Marie Curie' a avut loc, miercuri, în prezenţa a numeroase personalităţi ale lumii medicale, politice, diplomatice.
Fotbal: Steaua îi provoacă pe Simona Halep, Gheorghe Hagi şi Ilie Năstase să lupte împotriva cancerului Clubul de fotbal Steaua Bucureşti s-a alăturat campaniei #SelfieForLife, derulată de Asociaţia Fight for Life Charity, având ca scop strângerea de fonduri pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer din România, şi îi provoacă să facă acelaşi lucru pe Simona Halep, Gheorghe Hagi şi Ilie Năstase.
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...