Cele mai citite
 


DASPC Vaslui: Părinţii copilului muşcat de şobolan nu sunt vinovaţi de neglijenţă
vineri, 3 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui (DASPC) Vaslui a stabilit că părinţii copilului în vârstă de un an şi jumătate care a ajuns miercuri seară la Spitalul de Urgenţă din Bârlad după ce a fost muşcat de un şobolan, nu pot fi acuzaţi de neglijenţă.
'Copilul este acum în afara oricărui pericol. A fost un incident minor. El a confundat rozătoarea cu pisica pe care vroia să o mângâie şi aşa a fost muşcat de deget. În acest caz nu s-a constatat că ar fi vorba de o neglijenţă din partea părinţilor. Nu au şobolani în casă, incidentul s-a întâmplat în gospodăria lor', a declarat, joi, pentru AGERPRES, Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al DASPC Vaslui.
Un copil în vârstă de un an şi jumătate a ajuns miercuri seară la Spitalul de Urgenţă din Bârlad după ce a fost muşcat de un şobolan.
Potrivit medicilor bârlădeni, micuţului i s-a făcut seroterapie şi vaccin antirabic, iar acum este în afara oricărui pericol.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Copil dus la spital după ce a fost muşcat de un şobolan Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui va demara o anchetă în cazul unei familii al cărei copil în vârstă de un an şi jumătate a fost dus miercuri seară la Spitalul de Urgenţă din Bârlad după ce a fost muşcat de un şobolan.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.
Vaslui: Anchete ale DGASPC în cazul unor adolescenţi găsiţi în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a demarat, luni, anchete în cazul a doi adolescenţi care au ajuns zilele trecute la spital după ce au consumat băuturi alcoolice.
Vaslui: O minoră dintr-un centru de plasamant a ajuns la spital intoxicată cu etnobotanice Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a declanşat, miercuri, o anchetă în cazul unei adolescente, în vârstă de 16 ani, aflată în sistem de protecţie într-un centru de plasament din municipiul Bârlad, care a ajuns la spital în urma unei intoxicaţii cu substanţe etnobotanice.
DASPC Vaslui anchetează cazul unui copil care a ajuns la spital în comă alcoolică Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis miercuri o anchetă în cazul unui copil în vârstă de 2 ani şi 7 luni care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă în comă alcoolică.
Vaslui: Surorile bebeluşului care a murit din cauza hipotermiei au fost scose din familie Vaslui, 3 ian /Agerpres/ - Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a luat luni primele măsuri în urma anchetei deschise în cazul bebeluşului care a decedat după ce a ajuns la spital cu hipotermie.