Cele mai citite
 


Mehedinţi: Peste 11,1 milioane lei pentru plata arieratelor spitalelor
duminică, 5 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate Mehedinţi a primit 11.186.000 de lei pentru achitarea arieratelor spitalelor din judeţ, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.
Potrivit acestuia, banii se află în Trezoreria judeţului Mehedinţi şi vor fi achitaţi numai după ce unităţile spitaliceşti care înregistrează restanţe la plata medicamentelor, a materialelor sanitare achiziţionate şi a serviciilor furnizate vor urma o procedură impusă de Ministerul Sănătăţii.
'În primul rând administraţiile spitalelor trebuie să se planifice pentru efectuarea operaţiunilor de decontare a debitelor. Ele trebuie, în 48 de ore, să prezinte comisiei mixte CJAS - Direcţia de Sănătate Publică Mehedinţi copiile după facturi, ordinele de plată şi extrasele de cont din Trezorerie', a precizat Barbu.
Banii repartizaţi de la bugetul de stat vor fi distribuiţi astfel: Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin - 9.465.000 lei, spitalului din Orşova - 1.487.000 lei şi spitalului din Baia de Aramă - 234.000 lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Bani pentru plata arieratelor spitalelor din Orşova şi Baia de Aramă Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat spitalelor din oraşele Orşova şi Baia de Aramă sumele de 1.156.000 lei şi, respectiv, 253.000 lei, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Doina Borugă.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin riscă să rămână fără energie electrică Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Drobeta Turnu Severin riscă să rămână fără energie electrică începând cu luna iulie din cauza neplăţii către CEZ Distribuţie a facturilor restante în valoare de aproximativ 200.000 lei.
Mehedinţi: Conducerea SJU vrea rezilierea contractului cu firma privată specializată în analize de laborator Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, Marinică Stoian, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că autorităţile judeţului fac demersuri pentru rezilierea contractului încheiat de fosta conducere a unităţii spitaliceşti, în 2011, cu firma privată Sanomed SRL din judeţul...
Mehedinţi: Medicul Victor Maliborschi, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Medicul ortoped Victor Maliborschi este manager cu drepturi depline al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin pentru următorii trei ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SJU dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Fonduri pentru decontarea serviciilor de ambulanţă Drobeta Turnu Severin, 22 ian /Agerpres/ - Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat suma de 870.000 lei pentru plata serviciilor de asistenţă medicală, restante din anul 2009, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi societatea Bya Cris, a declarat,pentru AGERPRES, reprezentantul...
Mehedinţi: Serviciile prespitaliceşti de urgenţă, achitate Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a achitat serviciile prespitaliceşti de urgenţă.