Cele mai citite
 


Constanţa: Ambulanţă SMURD atacată cu pietre de un tânăr
duminică, 5 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, a atacat cu pietre o ambulanţă SMURD, care se deplasa la o intervenţie într-un cartier din municipiul Constanţa, pentru că a crezut că medicii au fost chemaţi pentru a-l lua pe el cu salvarea.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa, Paula Anghel, a declarat, vineri, că după ce individul a aruncat cu o piatră în portiera ambulanţei, joi seară, echipajul acesteia a solicitat sprijinul poliţiştilor.
Cristian Liţoiu a fost imobilizat şi dus la sediul Poliţiei pentru cercetări, fiind anchetat sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere. El a declarat că s-a speriat când a văzut ambulanţa pe stradă, temându-se să nu fie dus la spital.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul este cunoscut ca fiind consumator de alcool şi produse etnobotanice şi a fost internat de mai multe ori la Spitalul de psihiatrie Palazu Mare, din Constanţa, unitate medicală unde a fost transportat şi de această dată.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Ambulanţă SMURD, neutilizată din cauza lipsei medicilor Singura ambulanţă de terapie intensivă de la SMURD Vrancea nu poate fi utilizată din cauza deficitului de personal de la Unitatea de Primiri Urgenţe - SMURD din judeţ.
Argeş: Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă a devenit operaţională Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă, aflată în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş de aproape un an, a devenit operaţională începând de luni.
Brăila: ISU inaugurează Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Făurei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila va inaugura vineri Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Făurei, investiţie realizată prin Programul Operaţional Regional pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat joi, pentru AGERPRES, ofiţerul de relaţii publice al ISU Brăila...
Cluj: Ambulanţă ultramodernă la SMURD pentru nou-născuţii aflaţi în stare critică Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj a intrat, vineri, în posesia unei ambulanţe de terapie intensivă ultradotată, care va ajuta echipajele Serviciului Medical de Resuscitare şi Descarcerare (SMURD) şi pe cel judeţean de Ambulanţă să intervină pentru a asigura supravieţuirea nou-născuţilor...
Olt: Serviciu SMURD în oraşul Balş Garda de Intervenţie Balş din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt are, începând de luni, un serviciu SMURD, care va funcţiona cu o ambulanţă de tip B2 şi subofiţeri paramedici care au absolvit cursuri de prim ajutor medical şi descarcerare.
Bistriţa-Năsăud: Ambulanţă SMURD aflată în misiune, implicată într-un accident O ambulanţă SMURD aflată în misiune, care transporta spre spital un copil de patru ani şi pe mama acestuia, a fost implicată luni după-masă într-un accident pe DN 17 D, în localitatea Feldru din judeţul Bistriţa-Năsăud.