Cele mai citite
 


Boagiu: Faptul că am ajuns la Ministerul Transporturilor e o mare responsabilitate
duminică, 5 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Noul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat vineri, la sosirea la Ministerul Transporturilor, că funcţia de ministru al Transporturilor presupune o mare responsabilitate, mai ales într-un moment de criză, şi că se va concentra pe proiectele cu fonduri europene.
'Faptul că am ajuns la Ministerul Transporturilor nu este neapărat o bucurie, pentru că va fi o responsabilitate majoră atunci când capeţi încredere într-un moment de criză.. Ştiu că Ministerul Transporturilor are unele lucruri pe care trebuie să le recupereze şi voi avea azi (n.r vineri) discuţii cu secretarii de stat şi cu directorii din minister asupra proiectelor şi ne vom concentra pe proiectele cu fonduri europene, deoarece în plan profesional am experienţă şi vom vedea la sfârşit cât vom absorbi', a spus Anca Boagiu.
În ceea ce priveşte primirea mandatului, Anca Boagiu a precizat că se va întâlni cu fostul ministru, Radu Berceanu, având toată disponibilitatea de a discuta problemele ministerului cu aceasta deîndată ce îşi va rezolva problemele de sănătate.
Radu Berceanu a declarat, vineri, că nu o va putea primi pe înlocuitoarea sa, Anca Boagiu, fiind nevoit să plece din ţară pentru o problemă medicală, dar îi va preda mandatul luni.
'Nu o voi primi azi (n.r vineri) pe doamna Anca Boagiu pentru că voi pleca din ţară pentru a rezolva o problemă medicală. Luni vom face predarea-primirea la MTI', a declarat, pentru Agerpres, Radu Berceanu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Acordul cu FMI ar putea fi prelungit cu 3 luni (sinteză) Delegaţia Fondului Monetar Internaţional (FMI) va cere board-ului prelungirea acordului stand-by de tip preventiv încheiat cu România cu trei luni, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, Erik de Vrijer, şeful misiunii FMI în România.
INTERVIU Ponta: Am învăţat destule din trecut, ca să nu pierdem a treia oară prezidenţialele Premierul Victor Ponta vorbeşte, într-un interviu acordat luni AGERPRES, despre impactul reducerii CAS şi poziţia clasei politice faţă de această măsură, despre creşterile de pensii şi salarii din 2015, dar şi despre desemnarea comisarului european din partea României.
Poşta Română demarează proiecte cu fonduri europene de circa 800.000 de euro, până la finalul anului 2016 Compania Naţională Poşta Română intenţionează să demareze, până la sfârşitul anului 2016, proiecte cu finanţare europeană estimate la aproximativ 800.000 de euro, potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES.
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...
Ciamba, la reuniunea CAE; criza din Ucraina şi epidemia de Ebola - printre temele de discuţii Secretarul de stat pentru afaceri europene, George Ciamba, va participa, luni, la reuniunea miniştrilor afacerilor externe din statele membre ale Uniunii Europene (CAE), care se va desfăşura la Bruxelles, informează un comunicat al MAE transmis AGERPRES.