Cele mai citite
 


Dan Nica: Reglările de conturi din PDL au condus la remanierea Guvernului
vineri, 3 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Galaţi, 3 sep /Agerpres/ - Remanierea Guvernului este rezultatul luptelor interne din PDL, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele PSD Dan Nica.
''Aşa cum din păcate am prevăzut nu există o dorinţă reală nici de reformare, nici de schimbare a Guvernului şi aducerea unui guvern care să aibă credibilitate faţă de opinia publică, în condiţiile în care această remaniere, care a lăsat un gust amar, ea este rezultatul, aşa cum am văzut cu toţii, unei lupte interne, al unor reglări de conturi în interiorul PDL, şi fără nicio legătură, nici cu nevoia de a avea un Guvern, care să facă mai bine pentru ţară, nici cu nevoia de a rezolva multiplele neajunsuri care au fost în această perioadă semnalate şi au dus economia României la un nivel atât de scăzut şi au afectat viaţa şi nivelul de trai a milioane de români'', a afirmat Dan Nica.
Social-democratul este de părere că, atât timp cât este menţinut în funcţie premierul Emil Boc, lipsa de credibilitate a Guvernului va rămâne.
''Atât timp cât a rămas primul-ministru Emil Boc este clar că această lipsă de credibilitate rămâne. Şi faptul că 89 la sută dintre români spun că Guvernul nu conduce ţara şi că România nu se îndreaptă către o direcţie bună, ci într-o direcţie greşită, toate aceste lucruri rămân'', a mai spus acesta.
Dan Nica a mai arătat că i se pare ''ciudat'' faptul că ministrul Sănătăţii nu a fost schimbat, mai ales după ceea ce s-a întâmplat la Maternitatea Giuleşti.
Acesta a criticat şi noua formulă guvernamentală. ''În continuare avem un Guvern Boc 5-6, care, din punctul meu de vedere, nu va face decât să accentueze lipsa de dorinţă şi de putere, de a lua deciziile care trebuie în acest moment. Nu este, dacă vreţi, nici mai de specialişti, nici mai puternic. Reglările de conturi din PDL au dus la această soluţie, dar nu are legătură cu România reală'', a menţionat Dan Nica. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Maternitatea 'Buna Vestire' duce lipsă acută de personal Maternitatea 'Buna Vestire' din Galaţi are doar nouă asistente medicale dintre cele 40 de care ar avea nevoie, iar, din cauza lipsei de personal, nimeni nu stă permanent cu copiii născuţi prematur, a declarat pentru AGERPRES, managerul maternităţii Ana Maria Hărăbor.
Emil Boc: Cseke Attila nu şi-a prezentat demisia din funcţia de ministru al Sănătăţii Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, că ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, nu şi-a prezentat demisia din funcţie în ultimele două zile şi nici nu şi-a anunţat intenţia în acest sens, după tragedia de la maternitatea Giuleşti soldată cu moartea a patru bebeluşi.
O.Brânzan:tragedia de la Giuleşti putea fi evitată dacă se aplica programul din 2004 Fostul ministru al Sănătăţii Ovidiu Brânzan (PSD) a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că tragediile din spitalele româneşti, în care se înscrie şi episodul de la Maternitatea Giuleşti, puteau fi prevenite, dacă se punea în aplicare un program demarat de el, în 2004, prin care urmărea renovarea...
ŞTIRILE SERII DIN JUDEŢE - 6 SEPTEMBRIE * Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş se pregăteşte să depună documentaţia la Agenţia Naţională de Transplant pentru autorizarea începerii transplantului hepatic, renal şi de pancreas şi că ar...
Ministrul Sănătăţii a anunţat un caz cu gripă porcină la un copil din Călăraşi Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat în conferinţa de presă de joi că s-a înregistrat un caz cu gripă porcină la un copil de trei ani din Călăraşi, însă cazul nu este grav, copilul fiind tratat acasă cu simptomatice.
Alba: Ministrul Sănătăţii, acuzat de "management defectuos" de deputatul PSD Călin Potor Deputatul social-democrat de Alba, Călin Potor, membru în Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor, a declarat, joi, că va solicita săptămânal demisia ministrului Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, acuzându-l pe acesta de 'management defectuos' şi 'comunicare făcută în bătaie de joc'.