Cele mai citite
 


Brăila: Camere video în Spitalul de Psihiatrie
duminică, 5 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul de Psihiatrie 'Sfântul Pantelimon' din Brăila va fi monitorizat video, în spaţiul respectiv fiind montate deja 40 de camere video, după cum a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, primarul de Brăila, Aurel Simionescu.
În urma incidentului de la Maternitatea Giuleşti, primarul Simionescu a solicitat Spitalului de Psihiatrie, preluat recent de municipalitate de la Ministerul Sănătăţii, o situaţie cu privire la măsurile de prevenire a incendiilor, ocazie cu care a aflat că în unitate există 40 de camere video, care nu au mai fost folosite de multă vreme.
'Camerele sunt amplasate în tot spitalul. Ele mai trebuie puse şi în priză şi urmărit ce se întâmplă în spital. Înţeleg că sunt câteva stricate, le vom repara sau înlocui. Într-o săptămână, vreau să punem sistemul în funcţiune. Este un prim pas în a preveni nişte întâmplări nedorite', a declarat Simionescu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: În Spitalul de Psihiatrie sunt tratate 28 de persoane pentru consum de alcool şi etnobotanice În Spitalul de Psihiatrie sunt tratate 28 persoane pentru consum de alcool şi etnobotanice, după cum a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Brăila, psiholog Olga Condrat.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului de Psihiatrie, reabilitat cu fonduri europene Primarul de Brăila, Aurel Simionescu, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că au început lucrările de reabilitare a Ambulatoriului de specialitate al Spitalului de Psihiatrie din Brăila, contract care este finanţat din fonduri europene.
Brăila: Spitalul de Obstetrică-Ginecologie nu are niciun detector de fum Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Brăila nu are niciun detector de fum, deşi au trecut patru luni de la tragedia produsă la Maternitatea Giuleşti, când s-a decis ca toate aceste unităţi să fie dotate cu astfel de aparatură, după cum a declarat managerul spitalului, Radu Duţu.
Brăila: Preşedintele CJ consideră că Ministerul Sănătăţii nu poate impune comasarea spitalelor Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Ministerul Sănătăţii nu poate impune comasarea Spitalului Judeţean, a celui de Obstetrică şi a celui de Pneumoftiziologie, atâta vreme cât unităţile spitaliceşti au fost trecute în ...
Brăila: Supraveghetor de la Spitalul de Psihiatrie, arestat după ce a omorât în bătaie un pacient Un supraveghetor de la Spitalul de Psihiatrie 'Sfântul Pantelimon' din Brăila a fost arestat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, după ce a omorât în bătaie un pacient internat, se arată într-o notă făcută publică miercuri de Biroul de informare publică şi relaţii cu...
Consumul de etnobotanice duce la alterarea memoriei, susţin specialiştii de la Centrul Antidrog Brăila Consumul de substanţe etnobotanice poate duce la alterarea memoriei, a declarat marţi coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Brăila, Olga Condrat, care a prezentat cazul a două adolescente de 16 ani cu probleme psihiatrice generate de etnobotanice.