Cele mai citite
 


Olt: Reduceri de personal la cabinetele şcolare
duminică, 5 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Personalul cabinetelor medicale din şcolile şi liceele din Slatina se va reduce începând cu 1 octombrie, urmând să fie disponibilizaţi 11 asistenţi medicali.
Noua organigramă a Direcţiei de Asistenţă Socială Slatina, care include şi personalul medical din unităţile de învăţământ, a fost completată vineri în Consiliul Local, stipulându-se faptul că reducerea de personal va fi operată în prima zi a lunii octombrie, astfel încât să fie suficient timp pentru evaluarea personalului care va rămâne angajat.
Până în octombrie o comisie de evaluare trebuie să stabilească, în urma verificării din punct de vedere disciplinar şi profesional, cine va pleca şi cine va rămâne în cabinetele de medicină din şcoli. Vor fi reduse 19 posturi de asistenţi medicali, dintre care 8 posturi sunt vacante şi 11 ocupate.
În cabinetele medicale din unităţile de învăţământ din Slatina lucrează în prezent 90 de persoane, medici şi asistenţi medicali.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Absolvenţii de şcoli sanitare, voluntari la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina încheie de aproape două luni, săptămânal, câte unul sau două noi contracte de voluntariat cu persoane care au absolvit şcoli de asistenţi medicali şi doresc să acumuleze experienţă în această unitate sanitară, potrivit directorului medical al SJU Slatina, medicul...
Olt: Centrele de asistenţă socială, ocupate la capacitate maximă Slatina, 25 feb /Agerpres/ - Şeful Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt, Emil Moţ, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că în prezent centrele de îngrijire şi asistenţă pentru persoanele adulte din judeţul Olt sunt ocupate la capacitate maximă şi există şi o listă de aşteptare pe...
Olt: Direcţia pentru Protecţia Copilului a depus un denunţ împotriva tatălui "micului Hercule" Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt a depus, luni, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, un denunţ împotriva lui Iulian Stroe, tatăl "micului Hercule", acuzat de rele tratamente aplicate minorului din cauză că bărbatul îşi determină copiii să facă exerciţii...
Olt: 61 de candidaţi pentru opt posturi de asistenţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Un număr de 61 de de candidaţi s-au înscris la concursul pentru ocuparea a opt posturi de asistenţi în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, selecţia urmând a încheia săptămâna viitoare.
Olt: Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina aşteaptă voluntari, ca soluţie pentru deficitul de cadre medicale Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, unitate sanitară ce are deficit de cadre medicale, primeşte voluntari cu pregătire medicală medie, fapt ce îi va ajuta pe aceştia să acumuleze experienţă iar spitalul va beneficia de sprijin pentru îngrijirea pacienţilor, potrivit directorului medical al SJU...
Olt: Consiliul Local Slatina a alocat fonduri pentru investiţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consilierii locali din Slatina au aprobat miercuri alocarea sumei de 500.000 lei pentru investiţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă din localitate, unitate administrată de Consiliul Judeţean Olt.