Cele mai citite
 


Bihor: Lia Pop (PSD) îndeamnă femeile să-şi apere drepturile
duminică, 5 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Lidera Organizaţiei judeţene a femeilor PSD, Lia Pop, şi-a manifestat îngrijorarea vineri, în conferinţă de presă, privind introducerea coplăţii în sistemul sanitar.
'Aş vrea să împărtăşiţi acest mesaj: nu se poate să mai punem şi mai multă sărăcie pe familiile deja împovărate (...). Datoriile noastre publice sunt dincolo de faptul de a fi membri de partid', a spus Lia Pop.
Ea a făcut un apel către femei să-şi apere propriile drepturi de a trăi şi 'să nu se lase omorâte de sistemul spre care suntem împinşi'.
'Asta am reuşit: să intrăm în rândul ţărilor care sunt considerate la nivel mondial foarte sărace. Suntem pe ultimul loc în Uniunea Europeană. În aceste condiţii mişcarea de femei trebuie să se adune şi să ridice problemele lor şi ale copiilor lor', a apreciat Lia Pop.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Liderii USL Bihor, îngrijoraţi de afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu pe tema resurselor minerale Senatorul PSD Ioan Mang, preşedinte al PSD Bihor, şi senatorul liberal Cornel Popa, liderul PNL Bihor, şi-au manifestat joi îngrijorarea faţă de afirmaţiile recente ale preşedintelui Traian Băsescu privind resursele minerale, un motiv pentru care opoziţia va depune, pe 17 aprilie, o moţiune de cenzură...
Senatorul PSD Ioan Mang, 'în doliu', până la căderea Guvernului Senatorul PSD Ioan Mang, preşedintele organizaţiei PSD Bihor, a declarat, vineri, că va purta haine de doliu, costum şi cravată negre, până la căderea Guvernului Boc, din cauza ''genocidului pe care-l provoacă populaţiei României'.
Graţiela Drăghici (PSD): Sistemul sanitar gândit de ministrul Cseke Attila costă vieţi Sistemul sanitar gândit de ministrul Cseke Attila costă vieţi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele Departamentului de Sănătate al PSD, Graţiela Drăghici, referindu-se la decesul celor două persoane de la Vâlcea şi Constanţa.
PREZIDENŢIALE BEJ Bihor: Iohannis a câştigat în judeţ cu scorul de 63,48% la 36,51% Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obţinut în judeţul Bihor 198.393 de voturi (63,48%), în timp ce candidatul Alianţei electorale PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a fost votat de 114.124 de bihoreni cu drept de vot (36,51%), a anunţat luni, în conferinţă de presă, judecătoarea Florina Mociran, membru în BEJ...
Rodica Nassar: PSD îşi asumă creşterea treptată a nivelului din PIB alocat Sănătăţii Vicepreşedintele PSD Rodica Nassar a afirmat duminică, într-o conferinţă de presă, că o prioritate pentru social-democraţi este alocarea suplimentară, în fiecare an, a unui procent de 0,5% din PIB domeniului sănătăţii pentru a se ajunge la minim 6% din PIB la sfârşitul următorului ciclu parlamentar.
Olguţa Vasilescu: PSD cere imperativ Guvernului să deblocheze posturile din sănătate PSD cere imperativ Guvernului Boc să deblocheze posturile din sistemul sanitar, angajaţii din sănătate nefiind bugetari, ci plătiţi din fondurile Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, senatorul social-democrat Lia Olguţa Vasilescu, purtător de cuvânt al...