Cele mai citite
 


Starea de sănătate a bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti este stabilă
marţi, 7 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea nou-născuţilor prematuri afectaţi de leziuni termice în accidentul colectiv produs în urmă cu 21 de zile la Maternitatea Giuleşti este nemodificată faţă de ziua precedentă şi concordantă cu tipul şi severitatea leziunilor.
După cum informează luni Biroul de presă al Spitalului de Copii 'Grigore Alexandrescu', se menţine în stare critică, dependent de ventilaţia mecanică, nou-născutul prematur gradul III care a suferit leziuni pulmonare inhalatorii severe.
'Nou-născuţii primesc îngrijiri medicale interdisciplinare în cadrul Unităţii de Terapie Intensivă Nou-născuţi a spitalului nostru, monitorizare clinică, hematologică şi biochimică, terapie nutriţională şi imună, îngrijiri de recuperare a prematurităţii. Evoluţia leziunilor locale este favorabilă', susţin reprezentanţii unităţii sanitare, potrivit comunicatului citat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bebeluşii cu leziuni termice internaţi la Spitalul 'Grigore Alexandrescu', sub tratament interdisciplinar complex Nou-născuţii prematuri afectaţi de leziuni termice în urmă cu 22 de zile, în accidentul petrecut la Maternitatea Giuleşti, se află în continuare în tratament interdisciplinar complex în cadrul Unităţii de Terapie Intensivă Nou-născuţi a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii ''Grigore Alexandrescu''...
Starea bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti este staţionară Bucureşti, 29 aug /Agerpres/ - Starea nou-născuţilor prematuri aflaţi în îngrijire complexă, interdisciplinară, în Unitatea de Terapie Intensivă Nou-Născuţi a Spitalului 'Grigore Alexandrescu' se menţine staţionară, la 13 zile de la tragedia produsă la Maternitatea Giuleşti.
Prof. dr. Dan Enescu: Nou-născuţii prematuri aduşi de la Giuleşti iau în greutate Prof. dr. Dan Enescu, managerul Spitalului de Copii 'Grigore Alexandrescu', a declarat miercuri pentru AGERPRES că arsurile bebeluşilor aduşi de la Maternitatea Giuleşti se vindecă şi este foarte important că aceştia iau în greutate.
Tragedia de la Maternitatea Giuleşti: Bebeluşul intubat rămâne în stare critică Nou-născutul cu ventilaţie asistată rămâne în stare critică, parametrii vitali , hematologici şi biochimici fiind monitorizaţi, informează un comunicat de presă al Spitalului 'Grigore Alexandrescu' remis luni AGERPRES.
Starea bebeluşilor internaţi la Spitalul ''Grigore Alexandrescu'' este staţionară La 24 de zile de la accidentul produs la Maternitatea Giuleşti, starea nou-născuţilor prematuri afectaţi de leziuni termice şi inhalatorii este staţionară faţă de ziua precedentă.
Unul dintre bebeluşii de la Maternitatea Giuleşti se menţine în stare critică Starea nou-născuţilor prematuri afectaţi de arsuri în urma tragediei de la Maternitatea Giuleşti este nemodificată faţă de ziua precedentă.