Cele mai citite
 


Medicii rezidenti vor sa plece din tara
joi, 29 noiembrie 2007   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Conditiile mizere oferite medicilor incepatori ii fac fie sa plece sa munceasca in strainatate, fie sa renunte la meserie.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicii rezidenţi din Cluj vor protesta pentru că nu au primit banii de burse medicii rezidenţi din Cluj vor organiza un miting joi la prânz, în faţa Prefecturii Cluj, pentru a protesta împotriva faptului că nu au primit bursele de 670 de lei promise de Guvern în iarna anului trecut.
Medicii rezidenţi clujeni au protestat pentru condiţii salariale mai bune Aproximativ 200 de medici rezidenţi au protestat joi în faţa Prefecturii Cluj faţă de condiţiile din sistemul medical, în special cele salariale, solicitând, printre altele, plata orelor suplimentare şi a gărzilor.
Medicii rezidenţi ar putea să lucreze în gărzi plătite din primul an de pregătire Medicii rezidenţi ar putea să lucreze în gărzi plătite încă din primul an de pregătire, potrivit unui amendament aprobat, marţi, de Comisia de muncă a Camerei Deputaţilor.
Medicii rezidenţi pot câştiga până la 3.000 de dolari pe lună, în Israel Medicii rezidenţi care vor fi selectaţi pentru bursele de trei ani la prestigiosul centru universitar al Sheba Hospital din Israel, în baza unei program organizat de către Wizrom Software şi Sheba Hospital Israel, vor primi un salariu brut lunar de până la 3.000 de dolari (2.400 de euro), informează...
Tulcea: Numărul burselor pentru medicii rezidenţi, redus la aproape jumătate Numărul burselor pentru medicii rezidenţi din judeţul Tulcea aproape că s-a înjumătăţit faţă de cel de la începutul anului trecut, potrivit conducerii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP).
Botoşani: Un fost centru de plasament, transformat într-un complex de locuinţe pentru medicii rezidenţi Botoşani, 11 ian/ Agerpres/- Un fost centru de plasament din municipiul Botoşani va fi transformat într-un complex de locuinţe pentru medicii tineri angajaţi de Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, a declarat, luni, pentru AGERPRES, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean (CJ), Gheorghe Sorescu...