Cele mai citite
 


Starea poliţistului din Târgovişte rămâne gravă
miercuri, 8 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea tânărului poliţist Codruţ Oprea din Târgovişte, internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a fost agresat de un interlop, rămâne în continuare gravă, a declarat pentru AGERPRES, dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului.
El a menţionat că nu au apărut complicaţii şi aceasta îi bucură pe medici pentru că s-a reuşit menţinerea parametrilor vitali.
Tânărul poliţist a suferit încă o intervenţie luni pentru un edem care apăsa pe creier, iar prognosticul rămâne în continuare extrem de rezervat.
Poliţistul Codruţ Oprea, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, a fost dus în comă de gradul IV la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap, într-un bar din Târgovişte, de George Daniel Uţă, un interlop din Târgovişte care ar face parte din gruparea 'Ghenosu'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Unul dintre pacienţi va fi transferat în Franţa Unul dintre pacienţii internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca va fi transferat în cursul zilei de miercuri într-o unitate medicală din Paris, a anunţat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale Bogdan Opriţa.
Bogdan Opriţa: Starea de sănătate a răniţilor de la Spitalul Floreasca este echilibrată Cei patru răniţi din accidentul din Ungaria aduşi la Spitalul Floreasca sunt conştienţi şi se află într-o stare echilibrată, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.
Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat de la Spitalul de Urgenţă Floreasca Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat, vineri, de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, a declarat pentru AGERPRES dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase răniţi în incendiul din Colectiv - în stare critică Şase răniţi în incendiul de la club Colectiv se află în stare critică, a declarat marţi şeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, Ioan Lascăr.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase pacienţi internaţi, toţi în stare foarte gravă Şase răniţi în incendiul din club Colectiv sunt internaţi marţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, toţi în stare foarte gravă, a declarat medicul Ioana Grinţescu.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Doi răniţi în Colectiv - în stare critică Doi răniţi în clubul Colectiv din cei şase internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt în stare critică, a declarat miercuri pentru AGERPRES şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie, Ioan Lascăr.