Cele mai citite
 


Sălaj: Un bărbat protestează în faţa Tribunalului
miercuri, 8 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat din Zalău protestează marţi dimineaţă în faţa clădirii Tribunalului Sălaj, unde a afişat mai multe pancarde şi îşi strigă nemulţumirile la un megafon.
Andreică Zaharie este de profesie şofer şi protestează împotriva unei decizii a magistraţilor de neîncepere a urmăririi penale împotriva unui medic din Zalău care a refuzat să îi facă vizita medicală anuală necesară practicării profesiei sale.
Şoferul a efectuat vizita respectivă la o clinică medicală din Satu Mare, unde s-a constatat că este apt din punct de vedere medical, aşa că l-a dat în judecată pe administratorul spitalului privat din Zalău care i-a refuzat controlul medical.
'M-am dus să fac vizitele medicale la policlinica Ciobanca. La 400 de şoferi le face şi mie nu a vrut să-mi facă. (...) Îmi face la Satu Mare vizitele medicale: apt pentru conducător auto, transport persoane intern şi internaţional. (...) În situaţia asta, am făcut plângere penală la Parchet pentru că nu au vrut să-mi facă vizitele medicale. (...) Şi uitaţi ce a dat Parchetul: neînceperea urmăririi penale faţă de făptuitor', a declarat pentru AGERPRES Andreică Zaharie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Doi medici trimişi în judecată pentru luare de mită în formă continuată Un medic responsabil de acordarea pensiilor de invaliditate în Sălaj şi un alt medic, şef de secţie la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Zalău sunt trimişi în judecată pentru luare de mită în formă continuată, anchetatorii probând în primul caz aproape 200 de situaţii de mită în care, în mai puţin de...
Sălaj: Spitalul Judeţean are de recuperat aproape 450.000 de lei pentru spitalizarea victimelor accidentelor şi agresiunilor Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău are de recuperat aproape 450.000 de lei, reprezentând contravaloare serviciilor medicale prestate victimelor unor accidente rutiere sau agresiunilor, unitatea spitalicească având obligaţia să recupereze cheltuielile de spitalizare de la cei care se fac vinovaţi de producerea...
Sălaj: Fostul manager şi directorul medical al unui spital privat, trimişi în judecată pentru internări fictive Fostul manager şi directorul medical al Centrului de Recuperare Tratament şi Îngrijire Acasă, spital privat din Zalău aparţinând unei fundaţii non-profit româno-olandeze, au fost trimişi în judecată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj într-un dosar în care sunt acuzaţi de înşelăciune şi ...
Sălaj: Spitalul Judeţean Zalău, centru de diagnostic audiologic pentru copii Afecţiunile auditive ale nou-născuţilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău vor putea fi diagnosticate începând cu luna octombrie, graţie aparaturii de testare obiectivă a auzului, achiziţionată de unitatea spitalicească în cadrul unui proiect ce urmăreşte prevenirea şi reducerea hipoacuziilor în...
Sălaj: Clădirea spitalului de boli dermato-venerice din Zalău, retrocedată fostului proprietar Clădirea în care funcţionează secţia de boli dermato-venerice a Spitalului Judeţeande Urgenţă Zalău va fi retrocedată de Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj fostului proprietar, ca urmare a unei sentinţe definitive şi irevocabile a instanţelor de judecată.
Sălaj: Peste 300 de medici şi asistenţe din ţară şi străinătate dezbat la Zalău problema infecţiilor nosocomiale Peste 300 de medici şi asistente din întreaga ţară, alături de un important grup de specialişti din Marea Britanie, dezbat la Zalău, joi şi vineri, problemele actuale privind infecţiile nosocomiale din spitale.