Cele mai citite
 


Bebeluşii cu leziuni termice internaţi la Spitalul 'Grigore Alexandrescu', sub tratament interdisciplinar complex
miercuri, 8 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Nou-născuţii prematuri afectaţi de leziuni termice în urmă cu 22 de zile, în accidentul petrecut la Maternitatea Giuleşti, se află în continuare în tratament interdisciplinar complex în cadrul Unităţii de Terapie Intensivă Nou-născuţi a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii ''Grigore Alexandrescu''.
Potrivit unui comunicat remis marţi AGERPRES de unitatea medicală, nou-născutul prematur gradul III care a suferit leziuni inhalatorii severe se menţine în stare critică, fiind dependent de ventilaţia mecanică.
Medicii spitalului precizează în comunicat că nou-născuţilor li se acordă ''îngrijiri locale şi generale consecutive leziunilor termice şi stării de prematuritate, monitorizare clinică, biochimică şi hematologică, terapie nutriţională şi imună, îngrijiri de prematuritate''. Cadrele medicale subliniază în comunicat că ''leziunile locale au o evoluţie favorabilă''.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Starea bebeluşilor internaţi la Spitalul ''Grigore Alexandrescu'' este staţionară La 24 de zile de la accidentul produs la Maternitatea Giuleşti, starea nou-născuţilor prematuri afectaţi de leziuni termice şi inhalatorii este staţionară faţă de ziua precedentă.
Starea bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti este staţionară Bucureşti, 29 aug /Agerpres/ - Starea nou-născuţilor prematuri aflaţi în îngrijire complexă, interdisciplinară, în Unitatea de Terapie Intensivă Nou-Născuţi a Spitalului 'Grigore Alexandrescu' se menţine staţionară, la 13 zile de la tragedia produsă la Maternitatea Giuleşti.
Starea celor şase bebeluşi internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, staţionară Starea celor şase nou-născuţi prematur, care au fost afectaţi de arsuri şi leziuni inhalatorii în accidentul colectiv petrecut la maternitatea Giuleşti, este staţionară.
Starea de sănătate a bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti este stabilă Starea nou-născuţilor prematuri afectaţi de leziuni termice în accidentul colectiv produs în urmă cu 21 de zile la Maternitatea Giuleşti este nemodificată faţă de ziua precedentă şi concordantă cu tipul şi severitatea leziunilor.
Prof. dr. Dan Enescu: Nou-născuţii prematuri aduşi de la Giuleşti iau în greutate Prof. dr. Dan Enescu, managerul Spitalului de Copii 'Grigore Alexandrescu', a declarat miercuri pentru AGERPRES că arsurile bebeluşilor aduşi de la Maternitatea Giuleşti se vindecă şi este foarte important că aceştia iau în greutate.
Tragedia de la Maternitatea Giuleşti: Bebeluşul intubat rămâne în stare critică Nou-născutul cu ventilaţie asistată rămâne în stare critică, parametrii vitali , hematologici şi biochimici fiind monitorizaţi, informează un comunicat de presă al Spitalului 'Grigore Alexandrescu' remis luni AGERPRES.