Cele mai citite
 


Botoşani: Fetiţă de şapte ani în comă alcoolică
miercuri, 8 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Specialiştii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Botoşani au declanşat marţi o anchetă în cazul unei fetiţe de şapte ani care a fost internată la Spitalul de Copii în comă alcoolică.
Fetiţa a fost găsită, duminică, în stare de inconştienţă la marginea unei păduri, alături de tatăl său, aflat şi el într-o avansată stare de ebrietate.
'Cazul este în lucru. Vom lua legătura cu Primăria de la domiciliul copilului şi, în urma investigaţiilor pe care le vom face, vom decide ce măsuri vom lua. Copilul rămâne oricum la spital. Dacă va fi cazul să instituim o măsură de protecţie, o vom institui', a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul adjunct al DGASPC, Cecilia Spătar.
Fetiţa, care este din localitatea Cotu, comuna Copălău, a fost internată de urgenţă la Spitalul de Copii, iar starea ei de sănătate este stabilă. După ce a ieşit din comă etilică, ea le-a povestit cadrelor medicale că a fost determinată de tatăl său să bea ţuică şi bere.
Inspectoratul Judeţean de Poliţie a deschis, de asemenea, o anchetă, pentru a stabili împrejurările în care minora a ajuns în comă alcoolică.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.
DASPC Vaslui anchetează cazul unui copil care a ajuns la spital în comă alcoolică Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis miercuri o anchetă în cazul unui copil în vârstă de 2 ani şi 7 luni care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă în comă alcoolică.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil decedat Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat o anchetă în cazul unui bebeluş de zece zile, decedat în condiţii suspecte.
Vaslui: Un minor dintr-un centru de plasament, în comă alcoolică la spital Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis în cursul zilei de joi o anchetă în cazul unui minor dintr-un centru de plasament care a ajuns la spital în comă alcoolică.
Vaslui: Anchete ale DGASPC în cazul unor adolescenţi găsiţi în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a demarat, luni, anchete în cazul a doi adolescenţi care au ajuns zilele trecute la spital după ce au consumat băuturi alcoolice.
Vaslui: Trei minori, aduşi la spital în comă alcoolică Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis miercuri o anchetă în cazul a trei minori care au fost duşi la spital în comă alcoolică.