Cele mai citite
 


Iaşi: Alţi doi bărbaţi, suspectaţi că au virusul West Nile
miercuri, 8 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase Sfânta Parascheva din Iaşi susţin că două persoane sunt suspectate că au virusul West Nile, motiv pentru care marţi au fost prelevate şi trimise noi probe serologice spre analiză la laboratorul Institutului Cantacuzino din Bucureşti.
Dr. Mihnea Hurmuzache, directorul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, a declarat, marţi, că suspecţii, în vârstă de 35 şi, respectiv, 45 de ani, sunt prietenii şi parteneri de pescuit ai cetăţeanului confirmat luni cu acest virus.
''Pacienţii au venit la spital cu febră, cefalee şi dureri de cap. Aşteptăm ca abia săptămâna viitoare să primim rezultatul de la Bucureşti', a explicat dr Mihnea Hurmuzache. Conform acestuia, starea ieşeanului diagnosticat cu virusul West Nile este bună. Acesta urmează să fie externat cel târziu la sfârşitul săptămânii.
Reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase au făcut stocuri de medicamente pentru tratamentul infecţiei cu virusul West Nile, în cazul în care numărul celor diagnosticaţi cu acest virus creşte.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Încă un caz confirmat cu virusul West Nile Institutul Cantacuzino din Bucureşti a confirmat, marţi după-amiază, prezenţa virusului West Nile la o a doua persoană din Iaşi, au anunţat reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică.
Iaşi: Cinci persoane internate de la începutul anului din cauza virusului West Nile Cinci persoane au ajuns la spital, de la începutul anului şi până în prezent, după ce au fost diagnosticate cu virusul West Nile, una dintre acestea, un bărbat în vârstă de 82 de ani, decedând la Spitalul de Boli Infecţioase "Sfânta Parascheva" din Iaşi la două săptămâni de la internare.
Iaşi: Primul caz de infectare cu virusul West Nile Iaşi, 6 sep /Agerpres/ - Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi susţin că în judeţ a fost confirmat primul caz de infectare cu virusul West Nile.
Iaşi: Încă o persoană diagnosticată cu virusul A/H1N1 Autorităţile sanitare ieşene susţin că au primit confirmarea unui nou caz de îmbolnăvire cu virusul gripal A/ H1N1, un contact al uneia dintre studentele practicante, transmite corespondentul AGERPRES.
INSP: 65 de cazuri de infecţie cu virus West Nile în perioada 1 mai - 15 septembrie; şase decese Un număr de 65 de persoane au fost infectate cu virusul West Nile în România în perioada 1 mai - 15 septembrie, din care şase au decedat, informează site-ul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.
UPDATE Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...