Cele mai citite
 


Arad: Spitalele arădene au arierate de peste 32 milioane lei
miercuri, 8 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Arieratele spitalelor arădene depăşesc suma de 32 de milioane lei, pentru data de 30 de iunie a.c., potrivit verificărilor efectuate la unităţile sanitare cu paturi din judeţul Arad de către comisia mixtă de analiză şi control numită prin ordinul comun al Ministerului Sănătăţii şi al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.
'Comisia mixtă de analiză şi control a unităţilor sanitare cu paturi care a analizat şi controlat serviciile medicale realizate şi nedecontate ale unităţilor sanitare cu paturi din judeţul Arad, pentru perioada 2005- 30.06.2010, a constatat că valoarea arieratelor acestora se ridică la 32.064.180 lei', a făcut cunoscut marţi, prin intermediul unui comunicat de presă, dr. Dana Negru, director al Direcţiei de Sănătate Publică Arad.
Potrivit sursei citate, Comisia a întocmit un proces verbal de constatare pentru sumele de plată, în conformitate cu Ordinul nr. 987/619/2010, modificat prin Ordinul nr. 1130/688/2010, datoriile aferente fiecărei unităţi sanitare cu paturi fiind următoarele: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad - 22.866.770 lei; Spitalul Clinic Municipal Arad - 2.124.510 lei; Spitalul Clinic de Obstetrică - Ginecologie Arad - 6.684.670 lei; Spitalul Orăşenesc Ineu - 322.570 lei; Spitalul Comunal Gurahonţ - 61.620 lei, Spitalul de Psihiatrie Căpâlnaş - 4.040 lei.
'Sumele menţionate mai sus urmează a fi decontate prin C.A.S. Arad, la o dată care nu a fost încă precizată, dar apreciată ca fiind ?înainte de?15 septembrie a.c.', a mai adăugat dr. Dana Negru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fostul manager al SCJU Arad consideră inoportună mutarea Maternităţii în noua clădire destinată Spitalului TBC Arad, 29 mar /Agerpres/- Fostul manager şi director medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Adrian Wiener, consideră inoportună mutarea Secţiei de Obstetrică - Ginecologie a SCJU în noua clădire, destinată iniţial Spitalului TBC şi construită în cartierul Grădişte, scoţând în evidenţă...
Vaslui: Control la Spitalul Judeţean de Urgenţă O comisie formată din reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, ai Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui şi ai Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Vaslui a demarat, luni, un control la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, cea mai mare unitate sanitară din judeţ.
Caraş-Severin: Memoriu pentru redeschiderea spitalului de la Bozovici Un memoriu adresat Ministerului Sănătăţii şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate în vederea redeschiderii Spitalului Comunal Bozovici a fost întocmit marţi, la iniţiativa vicepreşedintelui PNL Sorin Frunzăverde, de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, Direcţiei de Sănătate Publică, Casei Judeţene...
Arad: Cele 11 spitale arădene vor avea 198 de paturi mai puţin Cele 11 unităţi spitaliceşti din judeţul Arad îşi vor reduce numărul de paturi de la 2.303 la 2.105, ceea ce reprezintă 4,6 paturi la o mie de locuitori, înainte ca spitalele să intre în subordinea autorităţilor publice locale, conform dispoziţiei Ministerului Sănătăţii.
Guvern: 13 unităţi sanitare transferate din subordinea Ministerului Transporturilor în cea a Ministerului Sănătăţii Guvernul a aprobat o ordonanţă de urgenţă privind transferul a 13 unităţi sanitare din subordinea Ministerului Transporturilor în cea a Ministerului Sănătăţii, precum şi desfiinţarea Casei Asigurărilor de Sănătate a MT şi preluarea activităţii acesteia de către Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate...
Timişoara: Primarul a cerut Casei judeţene de asigurări de sănătate să suplimenteze fondurile alocate Spitalului de Boli Infecţioase Primarul Nicolae Robu a solicitat Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş şi Ministerului Sănătăţii să suplimenteze în regim de urgenţă fondurile alocate Spitalului de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, care a cerut sprijin financiar de la primărie, întrucât nu îi mai ajung banii...